//, Savjeti za ljepotu/Zašto odabrati mirisnu vodicu

Koliko samo uživamo u mirisima! Lepršavi, nježni, a dovoljno jaki da pošalju našu poruku.
Psiholozi tvrde da su mirisi jedan od rijetkih simbola koji bude sjećanja, čak više od nekih vizualnih poticaja. Trudimo se da ih uvijek biramo u skladu s prigodom ili uz doba dana. Međutim, trebamo ih birati i uz doba godine.

Proljetno sunce nagovještava uzbudljivo ljeto. Lepršavo, sunčano i mirisno. Naime, ljeti koža ne podnosi teške i prejake parfeme. Za lagana, mirisna uživanja tijekom cijelog dana biramo čuvene mirisne vodice.

Njihova uloga nije samo miris, već i osvježavanje i hidratacija. Obasipamo tijelo ovim mirisnim maglicama od glave do pete, jer se osjećamo mirisno i sigurno tijekom cijelog dana.

Uvijek birajte mirisne vodice koje nisu fotosenzitivne jer se mogu koristiti čak i na plaži i suncu. Posljednjih nekoliko godina mirisne vodice postaju nezaobilazan dio beauty torbice svake žene. Njihova cijena je povoljnija u odnosu na parfeme, a pružit će vam užitak kojem ćete se rado prepuštati tijekom cijelog ljeta, pa čak i zimi, jer ćete u njenim mirisnim notama nositi užitak sunca i mora, te dodir pješčanih plaza.

Neodoljivi trikovi za uživanje u mirisnim vodicama

Hladna mirisna vodica za potpuni užitak

Rashladite svoju mirisnu staklenku u hladnjaku 20-ak minuta prije nego je nanesete. Bit će ovo savršeno ugodno nanošenje hladne mirisne vodice po vrelom tijelu.

Ugledale ste srodnu dušu u daljini?

Mirisne vodice za tijelo su vrlo praktičan i zavodljiv detalj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Njihove mirisne note zavest će vašeg muškarca, a vas učiniti morskom sirenom.

Nanesite mirisnu vodicu baš ovdje

Napravite pravu mirisnu maglicu tako što ćete našpricati zrak te proći kroz njega. Našpricajte kap iza uha, po kosi, na vrat, na zglobove, leđa i iza koljena.

Ne trljajte zglobom o zglob

Nema potrebe da kada nesete parfem protrljate zglobove. To neće doprinijeti da mirisi postanu jači, već sasvim suprotno.

Čuvajte mirise adekvatno

Izbjegavajte čuvati mirisne vodice u kupaonici, kao i na toplim mjestima, te pod svjetlom. Pazite da kada ih kupujete u ljekarnama ili parfumerijama, one ne stoje pod direktnom svjetlošću neonskih lampi.

Suha koža – nedugotrajnost parfema

Koža vam je izrazito suha? Vjerujte, ni mirisi se neće dugo zadržati na njoj. Pored toga što mirisne vodice pružaju i određenu hidrataciju tijelu, super trik je da na kožu nanesete suho ulje te preko njega nanesete mirisnu vodicu. Sada je njezina dugotrajnost još veća i jača!

Testirajte miris

Prilikom odabira mirisne vodice, nanesite je na zglob ruke ili unutrašnjost ruke. Tu je koža najtanja, te ćete imati pravi osjećaj je li ova mirisna nota adekvatna za vas. A također, i ako postoje bilo kakve alergijske reakcije, na ovom dijelu kože će se pokazati.

Ljetu se radujemo već u ožujku kada se prvo lišće zazeleni, a priroda probudi. A naša osjećaji i uspomene se bude tijekom cijele godine jer ih nosimo u neodoljivim NUXE mirisnim vodicama u kojima uživamo u vrelim ljetnim danima. A uspomene? Njih nosimo čak i zimi, okupane suncem, toplim dodirima i pijeskom.

2020-07-06T07:46:53+00:00

Komentirajte