///Testirali smo je na našim majkama, bakama i prijateljicama

Nuxe anti-age krema za ruke protiv pigmentacijskih mrlja, iz linije Nuxuriance Ultra, oduševljava svakoga tko ju isproba. Osim što njezina redovita uporaba kožu čini glađom i punijom, njezina iznimna učinkovitost očituje se u borbi protiv pigmentacijskih mrlja. Kremu smo ponudili našim majkama, bakama i prijateljicama te smo pratili njezinu učinkovitost. Rezultati su zaista zapanjujući!

Rezultati su zaista fascinantni.

Rezultati su zaista fascinantni. Vidno su mi smanjene pigmentacijske pjege s kojima se godinama borim, a ruke su mi meke i baršunaste. Nakon ovih vidljivih rezultata na rukama, Nuxuriance ultra liniju sam odmah počela korististiti i za lice.

Smiljka Pavić, Split (73 godine)

Rezultate smanjene vidljivosti pigmentacijske pjege na desnoj ruci sam počela primjećivati nakon 2 tjedna korištenja.

Primijetila sam da su mi ruke, odmah nakon nanošenja, mekše, a čak i nakon čestog pranja ruku, taj osjećaj traje, dok s drugim kremama za ruke imam potrebu čestog nanošenja. Rezultate smanjene vidljivosti pigmentacijske pjege na desnoj ruci sam počela primjećivati nakon 2 tjedna korištenja.
Posebno me očarao ženstveni miris.

Marica Rupčić, Zagreb (62 godine)

Iz tjedna u tjedan stanje mojih ruku se popravljalo.

Nikada nisam vjerovala u djelovanje kozmetičkih proizvoda i prvi put, u mojih 80 godina života, uvjerila sam se da krema može zaista vidljivo djelovati. Iz tjedna u tjedan stanje mojih ruku se popravljalo. Tamne mrlje su već zahvatile cijelu površinu mojih ruku, a nakon 4 tjedna su smanjene za pola i svakako ću je nastaviti koristiti.

Ana Žanić, Josipdol (80 godina)

Saznajte više
Online kupnja
Prodajna mjesta

2020-07-06T07:38:02+00:00

Komentirajte