//, Savjeti za ljepotu/Probudite signale, koji sprječavaju starenje kože

Postavimo se u svakodnevnu životnu situaciju. Ujutro, na putu do posla, na najprometnijem raskrižju prestaje raditi semafor. Nastaje kaos. Svi kasne na posao. Na cesti je kaos i netolerancija vozača postaje nepodnošljiva.

Sigurno se pitate kakve veze ima ova situacija u prometu s kožom?

Naši hormoni djeluju kao signali. Ako ih zamislimo prema gore opisanom primjeru, na ovom našem raskrižju osigurani su semafori koji omogućavaju normalan tijek prometa. Hormoni koji djeluju kao signali tako osiguravaju da naša kože bude u stalnoj pripravnosti i potiču obnavljanje i gustoću kože. S padom hormona koji se povezuju sa menopauzom, kožne stanice više nisu stimulirane, što dovodi do sporog oporavka epidermisa i dermisa. U prosjeku, žene već u 50-im godinama ulaze u menopauzu. U tom periodu se smanjuje proizvodnja estrogena, koji još nazivamo hormon ljepote, te koža postaje »žrtva« ove hormonske neravnoteže.

Prije perioda menopauze naša je koža kontinuirano pod signalom koji stimulira formiranje  ključnih komponenti, kao što su regeneracija kožnih stanica, stvaranje kolagena, elastina, hijaluronske kiseline, opskrba energijom i pravilnim nagomilavanjem melanina… Ulaskom u menopauzu, koža počinje gubiti taj signal te se procesi regeneracije kože značajno usporavaju.

Što se događa kada koža više nije »pod signalom«? Koža se ulijeni, a posljedice su vidljive na sljedećim područjima:

 • lice gubi svoj oblik,
 • gubi se volumen kože,
 • koža gubi elastičnost i čvrstoću,
 • tkivo počinje izdavati,
 • koža je tanja i vidljivo osjetljivija, krhka i suha,
 • koža je dehidrirana,
 • pojavljuju se hiper pigmentacijske mrlje,
 • bore postaju sve dublje i vidljivije
 • put postaje žućkasta i grublja
 • koža postaje sivkasta
 • epidermis i dermis se stanjuju za 6 % (tijekom perioda od 10 godina)

Stoga, u ovom periodu života, njega kože postaje važnija nego ikada ranije. Uz pravilnu svakodnevnu njegu, svaka žena može održati mladenački sjaj i svježinu svoje kože.

Priroda potiče kožu da sama djeluje protiv starenja

Linija proizvoda Nuxuriance Ultra svojim prirodnim djelovanjem omogućava našoj koži da ponovno pod signalom. Najdragocjeniji prirodni sastojci iz prirode potiču kožu da ponovno počne sama raditi, da ne bude lijena i uspavana.

Bi-floralne stanice šafrana i bugenvilije djeluju po principu medicinske terapije. Ako lijek treba djelovati i doseći određen cilj u našem tijelu, mora dugo omogućavati stabilnu funkciju, odnosno ciljanu akciju, te produženo djelovanje ili sporo oslobađanje.

Kada ujutro nanesete kremu iz linije Nuxuriance Ultra na lice, bi-floralne stanice putuju sve do najdubljeg sloja epidermisa, i tako potiču stvaranje novih stanica. Ovi procesi su neprekidni. 12 sati oslobađaju dragocjene sastojke koji su ključni za ljepotu naše kože (vitamini, proteini, lipidi, šećeri…) te djeluju na način da osiguravaju razmnožavanje fibroplasta te stvaranje kolagena i elastina. Izuzetnost Nuxuriance Ultra linije je upravo u njezinom neprekidnom djelovanju – koža je 12 sati pod signalom.

Kada navečer očistite lice i nanesete noćnu kremu, ona ponovno djeluje 12 sati. Stoga je naša koža neprekidno, 24 sata, pod signalom.

7 tipova kliničkih studija Laboratorija NUXE na čak 300 žena – U samo 28 dana upotrebe rezultati su dokazani!

Bore su popunjene kod 92% žena.
Koža izgleda obnovljena kod 78% žena.
Prirodni sjaj kože je povećan kod 92% žena.
Crte lica su učvršćene (efekt liftinga) kod 78% žena.
Preoblikovano lice kod 77% žena.

+35 % Bi-floralne stanice dokazano stimuliraju obnavljanje keratinocita

+ 25 % Razmnožavanje fibroblasta (glavne stanice dermisa, u koje spadaju kolagen, elastin i hijaluronska kiselina) se povećava

NUXE, br. 1 anti-age* njega u Francuskoj

2020-07-06T07:44:34+00:00

Komentirajte