/Neovlašteni prodavači
Neovlašteni prodavači2020-03-05T12:25:59+00:00

Budite sigurni da su vaši Nuxe proizvodi
sigurni, ispravni i originalni

Samo kupovinom NUXE proizvoda od naših ovlaštenih prodajnih mjesta, možete biti sigurni da ste kupili siguran i originalan NUXE Paris proizvod.

Kupovinom na neovlaštenim prodajnim mjestima, riskirate da ste kupili proizvode s isteklim rokovima trajanja, lažne odnosno krivotvorene proizvode, krivo skladištene i pokvarene proizvode, kao i testere proizvoda umjesto originalnih proizvoda. Krivotvoreni, lažni proizvodi često se na prvi pogled ne razlikuju od originalnog proizvoda, no oni najčešće sastavom ne odgovaraju originalu, niti je moguće garantirati za njihovu sigurnost. Stoga mogu predstavljati i zdravstveni rizik za korištenje. Visoki standardi kvalitete i sigurnosti korištenja NUXE proizvoda osiguravaju visokokvalitetnu brigu za zdravlje i ljepotu vaše kože i kose.

Stoga želimo da vaše iskustvo s NUXE proizvodima bude uvijek sigurno i autentično. Iz tog razloga vas pozivamo da proizvode kupujete od ovlaštenih prodajnih mjesta.

Ovlaštena i sigurna prodajna mjesta NUXE proizvoda u Hrvatskoj, koja prodaju originalne proizvode NUXE Grupe, su isključivo ljekarne, specijalizirane prodavaonice i dm-drogerie markt prodavaonice s ljekarničkim kutkom te online prodajno mjesto Sophia.hr. Popis ovlaštenih prodajnih mjesta NUXE prirodne kozmetike nalazi se OVDJE

Dolje navodimo listu internetskih stranica na hrvatskom jeziku za koje znamo da su ili neovlaštenii prodavači ili nije moguće garantirati za porijeklo, originalnost ili ispravnost NUXE (i Bio Beauté® by NUXE) proizvoda kupljenih na navedenim stranicama.

Za sva pitanja oko ovlaštenih prodajnih mjesta, slobodno nas kontaktirajte radnim danima od 8-16h na besplatan broj 0800 50 60 ili e-mailom na infohr@sabex-international.com

Neovlaštena prodajna mjesta

www.lijepa.hr

www.parfemi.hr

www.ekupi.hr

www.jeftinije.hr

www.notino.hr

www.profumino.hr

www.biraj.hr

www.moje-krpice.hr

www.bazzar.hr

www.mirisim.hr

www.punmiris.com

hr.strawberrynet.com