///Miris tvog omiljenog parfema brzo hlapi? Evo rješenja!

Vjerojatno ti je poznat osjećaj – kupila si najnoviji parfem, oduševljeno ga isprobala, ali za par sati je već nestao miris? Šteta, zar ne? Istina je da svi imamo različit ph kože, i da, između ostalog, i to utječe na trajanje parfema, kao i na miris. Ali, istina je i da postoje brojni trikovi i tajne metode kojima se možeš poigrati kako bi produljila mirisnu pustolovinu…

Prati naše savjete kako produljiti trajanje mirisa parfema na tvojoj koži.

#Prvo tuširanje, pa onda parfem

Nakon osvježavajuće tople kupke i čišćenja kože, a dok su pore još otvorene, nanesi parfem. Pazi: koža mora biti suha prije nanošenja parfema jer, ukoliko se nanese na vlažnu kožu, parfem će se lijepiti za kožu.

#Koža ne smije biti suha i dehidrirana

Parfem se uvijek stavlja na blago masniju kožu, a ukoliko patiš od suhe kože, sasvim je da parfemu pružiš podlogu. Isprobaj prvo nanijeti Čarobno suho ulje kako bi nahranila kožu, a zatim nanesi parfem.

#Prvo parfem, pa tek onda odjeća

Parfem treba nanijeti na pulsne točke prije odijevanja jer su tako dostupnije, a time ćeš ujedno izbjeći i mrlje na odjeći.

#Ovdje moraš nanositi parfem

Spomenuli smo već pulsne točke – točke na našem tijelu koje su najtoplije, ali ako želiš i sama uživati u svom mirisu, onda ga nanesi bliže svom osjetilu njuha; na vrat, ispod brade, na ključne kosti… Želiš li da tvoj partner osjeti i zapamti tvoj miris, obavezno ga nanesi na grudi, iza ušiju, trbuh iza koljena… Pronađi mjesta koja bude strast i pripremi se unaprijed…

#Ne trljaj zglob o zglob

Parfem se našprica, ali ne smije se trljati jer se time uništavaju molekule mirisa i trajanje.

#Stvori mirisnu maglicu

Jesi li znala da se parfem nanosi s udaljenosti od oko 20 cm, te da se čak preporuča i parfem špricnuti u zrak ispred sebe te jednostavno proći kroz mirisnu maglicu? Tako ćeš obaviti cijelo tijelo zamamnim mirisom.

#Parfem u kosi

Naprskaj četku za kosu koju nosiš u torbi, te nježno prođi kroz kosu. Za ovo je potrebna jako mala količina parfema, svega jedan potisak.

#Nanesi parfem na garderobu

Samo pazi, neki koncentriraniji parfemi mogu izazvati mrlje na odjeći. Najbolje je prvo isprobati na manjem unutrašnjem djelu tkanine. Znaj da garderoba poprima miris tijela, a on ovisi o načinu života i prehrani, te da će u tom slučaju parfem drugačije mirisati na odjeći koju nosi tvoja prijateljica, nego ti. Da, isto kao i koža.

Koji su tvoji omiljeni parfemi?

Naš je najnoviji NUXE Prodigieux Floral parfemska voda 50 ml.

Cvjetanje ljubavne afere

Prodigieux® Floral le parfum čarobna parfemska voda Floral

Zarazan miris Huile Prodigieuse® Florale pretočen je u parfemsku vodu, čiji vas vragolast miris poziva na lutanje na predivnom ružičastom oblaku, prepunog optimizma, ostavljajući sve brige iza sebe!

Radosne note ove mirisne kompozicije čine magnolija i grejp, dok mošus daje snagu osjetilima i podiže nam raspoloženje. Od pastelno roze, do slatko ružičaste, postepeni spektar nijansi na bočici povećava svoj intenzitet, poput zadovoljstva koje postaje sve veće i ispunjava nam život radošću.

„U novu mirisnu kompoziciju ulila sam nježan miris Huile Prodigieuse® Florale, s još više osvježavajućih tonova. Njegove glavne citrusne note čine grejp, pomiješan s limunom i kalabrijskim bergamotom. Njegovo mirisno srce počiva na cvjetnom buketu magnolije i cvjetova naranče stvarajući istinski cvjetni vatromet. Bazne note parfema čini bijeli mošus, stvarajući dubinu i sklad na koži.“

Irène Farmachidi, perfumer u Technicoflor

Od sada dostupan u predivnom poklon pakiranju sa gratis mirisnom svjećicom sa mirisom Florale ulja. Za trenutke opuštanja u romantičnim noćima.

2021-07-28T12:38:28+00:00

Komentirajte