//Very Rose
Very Rose2022-09-06T09:55:48+00:00

NUXE inovacija

Proizvodi iz linije Very Rose učinkovito i nježno čiste lice i uklanjaju šminku, zahvaljujući umirujućim svojstvima cvjetne vodice ruže1 te hidratantnoj snazi ​​Skin-Respect kompleksa 100% biljnog podrijetla.

Njihov cjelokupni učinak njege kombiniran je jedinstvenim potpisom na koži, spajajući izuzetnu senzualnost tekstura s rafiniranom slatkoćom mirisa.

Very Rose nudi savršen kompromis između visoke učinkovitosti i poštivanja prirodne ravnoteže kože, s veganskim2 formulama i fiziološkom pH3 bliskoj pH vrijednosti naše kože. Sadrži samo osnovne sastojke, uključujući strog izbor sastojaka za čišćenje koji učinkovito uklanjaju svakodnevne nečistoće, održavajući ravnotežu kože.

Zahvaljujući bogatoj paleti tekstura, Very Rose pretvara rituale uklanjanja šminke i čišćenja lica u trenutke istinskog blagostanja. Ovi tretmani odgovaraju svim navikama (sa ili bez ispiranja, ekspresno čišćenje…) i svim osjetilnim preferencijama (pjena, mlijeko, ulje, gel…). Njihove formule imaju zajednički suptilni miris ruže1, svježe i nježne poput latica.

Rezultati dokazuju:

  • 96%4 žena smatra da je njihova koža učinkovito očišćena.
  • Za 95%5 žena ona je i mekša i ugodnija.
  • Za 91%4 žena nečistoće (šminka, višak sebuma…) su potpuno uklonjene.

1Osim u Nježnom ulju za uklanjanje šminke.
2Formule bez sastojaka ili derivata životinjskog porijekla.
3Uz iznimku Piling losiona za blistavost kože.
4Test korištenja Hidratantne micelarne vodice 3-u-1 na 23 volontera. % zadovoljstva nakon 28 dana.
5Test korištenja Hidratantne micelarne vodice 3-u-1 na 21 volonteru. % zadovoljstva odmah nakon primjene.

Very Rose linija

Very Rose Baume Lèvres à la Rose
Ružičasti balzam za usne, 15 g

Very Rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1 LIMITIRANO IZDANJE
Umirujuća micelarna vodica 3-u-1, 750 ml

Very Rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1
Umirujuća micelarna vodica 3-u-1, 400 ml

Very Rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1
Umirujuća micelarna vodica 3-u-1, 200 ml

Very Rose Eau Micellaire Hydratante 3-en-1
Hidratantna micelarna vodica 3-u-1, 200 ml

Very Rose Brume Tonique Fraîche
Osvježavajuća tonizirajuća maglica, 200 ml

Very Rose Gel-Masque Nettoyant Ultra-frais
Iznimno osvježavajuća gel-maska za čišćenje, 150 ml

Very Rose Mousse Aérienne Nettoyante
Lagana pjena za čišćenje, 150 ml

Very Rose Lait Démaquillant Onctueux
Kremasto mlijeko za uklanjanje šminke, 200 ml

Very Rose Lotion Peeling Éclat
Piling losion za blistavost kože, 150 ml

Very Rose Huile Délicate Démaquillante
Nježno ulje za uklanjanje šminke, 150 ml

Savjeti i trikovi za ljepotu

Svi naši savjeti kako pravilno očistit lice i ukloniti šminku s kože.

Koža svakodnevno izlučuje sebum i znoj koji ostaju na površini kože.  Mješavina je to kojoj se redovito dodaje i šminka. Koža je također i konstantno izložena utjecaju nečistoća iz okoline, poput čestica onečišćenja i prašine. Uklanjanje šminke svaku večer te čišćenje lica svako jutro, neizbježni su koraci za očuvanje čistom, ujednačenom i svježom.

Ako zaboravimo na ove korake, ten gubi svoju blistavost, a pore se začepljuju, uzrokujući nastanak nepravilnosti.

Čišćenje lica i uklanjanje šminke omogućavaju pripremu kože na daljnju njegu kako bi ona mogla u potpunosti iskoristiti sve aktivne sastojke iz te njege.

Ukoliko koristite šminku na očima, Very rose sadrži 2 proizvoda koja učinkovito uklanjaju šminku i nečistoće s očiju i područja oko očiju, bez iritacija.

Ako volite umivanje s vodom, upotrijebite Nježno ulje za uklanjanje šminke. Istisnite ulje na dlan 3 puta i zagrijte ga na dlanu, a zatim nanesite i umasirajte na suhu kožu lica, zatvorenih očiju. Nanesite malo vode kako bi se ulje pretvorilo u mliječnu emulziju, a zatim temeljito isperite mlakom vodom.

U protivnom, upotrijebite Micelarnu vodicu 3-u-1 (u varijanti Umirujuće ili Hidratantne, ovisno o tipu kože). Za besprijekorno uklanjanje šminke, savjetujemo da micelarnom vodicom natopite pamučne blazinice te ih položite na očne kapke i držite tako nekoliko sekundi, čvrsto zatvorenih očiju.  Zatim temeljito, ali nježno uklonite šminku od unutrašnje strane kapka prema van kako biste uklonili sve tragove.

Nerazdvojni, Kremasto mlijeko za uklanjanje šminke i Osvježavajuća tonizirajuća maglica predstavljaju najugodnije i najučinkovitije rješenje za uklanjanje šminke.

Prvi korak je nanijeti mlijeko na pamučnu blazinicu, nježno umasirati i zatim isperite toplom vodom.

Eventualne ostatke šminke lako uklonite Osvježavajućom tonizirajućom maglicom. Maglicu nanesite 15 cm od lica, zatvorenih očiju. Uklonite višak blazinicom ili ostavite da se osuši na zraku.

Gel-maska predstavlja jedan novi ritual i revoluciju u čišćenju lica, zahvaljujući svojoj izvanrednoj djelotvornosti i svojom osvježavajućom teksturom.

Omogućava dubinsko čišćenje kože i uklanjanje svih nečistoća, uključujući i čestice onečišćenja.

Specijalan savjet za ‘djevojke u žurbi’: ponesite gel-masku sa sobom pod tuš. Nanesite ju, zatim nasapunajte tijelo te isperite i lice i tijelo u jednom potezu: ušteda vremena zajamčena!

Ako uživaš u ispiranju lica vodom tijekom uklanjanja šminke, onda je Nježno ulje za uklanjanje šminke kao stvoreno za tebe, pogotovo zato što uklanja čak i dugotrajnu i vodootpornu šminku.

Za umivanje lica izvrsna je Osvježavajuća gel-maska za čišćenje, inovativan ritual koji u samo 1 minuti učinkovito uklanja sve nečistoće s kože, ili Lagana pjena za čišćenje koja čisti i miluje kožu u jednom koraku.

Kako bi spriječili isušivanje kože uzrokovano kamencem iz vode, ne oklijevajte usavršiti ritual čišćenja Osvježavajućom tonizirajućom maglicom.

Piling losion za blistavost kože jedan je inovativan ritual, inspiriran dermatološkim tehnikama koje pomažu zaglađivanju teksture kože kako bi otkrili njezinu blistavost.

Nasuprot klasičnim pilinzima s pilingirajućim česticama, koji na mehanički način uklanjaju odumrle stanice kože 1 tjedno, Piling losion je svakodnevni ritual. On sadrži salicilnu kiselinu i voćne kiseline kako bi uklonio odumrle stanice s površine kože i pružio joj efekt nove kože, na nježan i napredan način.

“Ne zanemarite korak čišćenja lica i uklanjanja šminke te odaberite kvalitetnu, učinkovitu i nježnu njegu za vašu kožu.”

Ingrid Pernet – Direktorica znanstvenog komuniciranja Laboratorija NUXE

Aktivni ekstrakti

Mekoća i umirujući učinak zahvaljujući cvjetnoj vodici ruže i Skin-Respect kompleksu.

Cvjetna vodica ruže

U srcu Very Rose1 proizvoda za čišćenje lica i uklanjanje šminke, cvjetna vodica ruže pravi je blagoslov iz prirode, izvor mekoće i umirujuće njege za sve tipove kože, čak i najosjetljiviju.

Ovaj biljni hidrolat dobiva se parnom destilacijom cijelih ruža.

Skin-Respect kompleks 100% biljnog podrijetla

Odabran zbog svojih hidratantnih svojstava, Skin-Respect1 kompleks sastoji se od 100% biljnih šećera. Oni imaju kapacitet zadržavanja vode u srcu kože, povećavajući tako njezine rezerve hidratacije. Jačaju zaštitnu barijeru kože te tako sprječavaju dehidraciju i čuvaju prirodnu ravnotežu kože.

1Osim u Nježnom ulju za uklanjanje šminke.

NUXE istraživanje

Nježno očistite i uklonite šminku sa svih tipova kože, čak i osjetljive1.

Očistiti kožu DA, ali oštetiti ju čišćenjem – NE! Ključna riječ dobrog čišćenja lica i uklanjanja šminke jest – nježnost.

Čišćenje lica i uklanjanje šminke mogu postati pravi trenuci užitka i blagostanja ako se za njih koriste nježni proizvodi. Stoga je odabir takvih proizvoda neophodan: oni moraju biti učinkoviti, ali i čuvati prirodnu ravnotežu kože.

Kako bi očuvao nježnost Very rose formula, Laboratorij NUXE proveo je kvantitativnu studiju usporedbe kožne flore (dobrih bakterija prisutnih na površini naše kože, prije i nakon 28 dana korištenja2: koja je dokazala očuvanost prirodne ravnoteže kože.

2Dokazano na svim proizvodima iz linije Very Rose, osim na Laganoj pjeni za čišćenje. Između 19 i 22 volontera, ovisno o proizvodima.

Osjetljiva koža je ona koža koja je sklona prekomjernoj reakciji na različite svakodnevne čimbenike. Tako se na njoj često manifestiraju crvenilo, osjećaj neugode, svrbež, bockanja i čak pečenja. Very rose proizvodi za čišćenje i uklanjanje šminke nude cjelovit odgovor prilagođen svim tipovima kože, čak i osjetljivoj1.

Za idealnu njegu, formule sadrže sastojke koji su jednako nježni kao i učinkoviti: umirujuću cvjetnu vodicu ruže3 te Skin Respect kompleks3 s hidratantnim šećerima.

1Osim Kremastog mlijeka za uklanjanje šminke i Piling losiona za blistavost kože.
3Osim Nježnog ulja za uklanjanje šminke.