//Rêve de miel
Rêve de miel2020-09-15T07:47:41+00:00

Rêve de Miel® Eau Savoureuse Parfumante
Očaravajuća mirisna vodica za tijelo, 100 ml

Baume Visage Ultra-Réconfortant
Iznimno umirujući balzam za lice, 50 ml

Baume-Huile Corps Fondant au Miel
Topivi uljni balzam za tijelo s medom, 200 ml

Gel Nettoyant et Démaquillant Visage
Gel za čišćenje lica i uklanjanje šminke, 200 ml

Gel Lavant Surgras
Iznimno bogat gel za čišćenje lica i tijela, 400 ml

Stick Lèvres
Hidratantni stik za usne, 4 g

Baume Lèvres
Ultra hranjivi balzam za usne, 15 g

Baume Lèvres Limited Edition
Ultra hranjivi balzam za usne, 15 g

Crème Mains et Ongles
Krema za ruke i nokte | 50 ml

Crème Mains et Ongles XXL
Krema za ruke i nokte | 100 ml

Super Baume Réparateur au Miel
Medeni super balzam za obnovu kože, 40 ml

Baume Lèvres Limited Edition
Ultra hranjivi balzam za usne, 15 g

Inovacija NUXE

NUXE je ponovno otkrio čudo prirode

Već više od 20 godina, ljubiteljice prirode uživaju u kultnoj Rêve de Miel® liniji. Njezina posebnost: med, dragocjeni sastojak za ljepotu s umirujućim sastojcima stvorenima za suhu kožu.

Rêve de Miel® linija za njegu kože posebno je dizajnirana kako bi donijela najveću udobnost suhoj i vrlo suhoj koži te sačuvala njezinu zaštitnu kožnu barijeru zahvaljujući dragocjenim biljnim uljima, nudeći HRANJIVO DJELOVANJE* i med bagrema za OMEKŠAVAJUĆI UČINAK.

Darežljivi učinak meda u kombinaciji s dragocjenim biljnim uljima nalazi se u srcu 7 učinkovitih i iznimno ugodnih formula za njegu lica i tijela, posebno prilagođenih suhoj i osjetljivoj koži.

Rêve de Miel® ocrtava i neodoljivu senzualnost NUXE-a kroz slasne i topive teksture, medene i očaravajuće mirise koji obavijaju ugodom sva osjetila.

Rezultati dokazuju:
– Koža je intenzivno nahranjena: 95%**(1)
– Koži je vraće osjećaj ugode: 100%**(1)
– Koža je meka na dodir: 90 %**(2)

Savjeti i trikovi za ljepotu

Naši savjeti za nahranjenu i meku kožu.

  1. Kad imate suhu kožu, vrlo je važno odabrati prikladno sredstvo za čišćenje – nježno, bez sapuna i deterdženata koji isušuju kožu.
  2. Svakodnevno primijenite hranjivi tretman na licu i tijelu, s posebnim naglaskom na bogate i hranjive teksture.
  3. Birajte pamučnu odjeću i izbjegavajte vunu ili sintetičku odjeću koja bi mogla iritirati vašu kožu.

Tijekom hladnijih mjeseca, naši su lice, ruke i usne prvi na udaru agresivnih vanjskih čimbenika.

Na površini kože smanjuje se zaštitni hidrolipidni film. Koža postaje krhka, gubi svoju gipkost i elastičnost te se pojavljuju oštećenja.

U ovim područjima koja su podložna čestom trenju, koža je znatno isušenija i teže ju je obnoviti. Da bi ste omekšali i nahranili posebno suha područja, jednom tjedno upotrijebite tretman za uklanjanje pilinga i svakodnevno nanesite ultrahranjive i obnavljajuće proizvode.

Grickanje usnica je loša navika. Svakodnevno nanosite Hidratantni stik kako biste zaštitili svoje usnice.

Jednom tjedno napravite piling usana usne s malo šećera pomiješanog s Ultrahranjivim balzamom za usne, kako biste uklonili mrtve stanice kože.

Prije spavanja, nanesite deblji sloj hranjivog balzama za usne kako bi osigurali cjelonoćno hranjenje i obnovu usana.

Pri velikoj hladnoći, svaki put kada izlazite van nanesite hranjivu kremu za ruke u tankom sloju te obavezno navucite tople rukavice.

Prije spavanja, nemojte se ustručavati masirati ruke duže vrijeme s većom količinom kreme: bit će obilnije apsorbirana tijekom noći. Rezultat će biti meke i podatne ruke.

Ujutro pod tušem, očistite svoje tijelo medenim Gelom za čišćenje lica i tijela, a zatim nanesite hranjivu kremu za tijelo.

Na lice nanesite Dnevnu iznimno ugodnu kremu za lice i Ultrahranjivi balzam za usne kako bi nahranili i zaštitili usne kroz cijeli dan.

Svakodnevno prema potrebi nanosite medenu Kremu za ruke i nokte kako biste ih nahranili i zaštitili te Hidratantni stik za usne kad god osjetite da su suhe (npr. nakon obroka i sl.).

Navečer uklonite šminku s Gelom za čišćenje lica i skidanje šminke te nanesite Noćnu iznimno ugodnu kremu za lice. Prije nego što legnete u krevet, nanesite deblji sloj Ultrahranjivog balzama za usne, za meke usne nakon buđenja.

Umiješajte u zdjelici 1 čajnu žličicu Dnevne iznimno ugodne kreme za lice s

1 čajnom žličicom tekućeg meda, a zatim velikodušno nanesite na lice.

Nakon 5 minuta uklonite višak pamučnom blazinicom natopljenom Nježnim tonizirajućim losionom.

Aktivni sastojci medene Rêve de Miel® linije

Nježna moć meda i hranjivog suncokreta

Istodobno kompleksan i prekrasan, med je nešto najbolje što priroda može ponuditi. On je rezultat alkemije između nektara cvjetova koje pčele sakupljaju i njegove transformacije razvijene unutar košnice.

Med je od najranijih vremena korišten za brojne terapeutske svrhe: toniranje kože, antiseptičko te obnavljajuće djelovanje. Već su ga žene u starom Egiptu i Rimu koristile i kao kozmetički proizvod.

NUXE koristi med zbog njegovog bogatstva šećera koje ga čini izvrsnim sastojkom za očuvanje kožne barijere od agresivnih vanjskih čimbenika i dehidracije: istinsko bogatstvo za suhu kožu!

S velikim žutim cvijetom koji se “okreće prema suncu” te visokom razgranatom stabljikom, suncokret je jednogodišnja biljka koja se prvenstveno uzgaja zbog svojih sjemenki bogatih kvalitetnim biljnim uljem.

Porijeklom iz Sjeverne Amerike i Meksika, suncokret se danas uzgaja diljem svijeta. Ulje ekstrahirano iz sjemena suncokreta bogato je nezasićenim masnim kiselinama, uključujući linolensku kiselinu. Također je i izvrstan izvor antioksidansa vitamina E.

Laboratorij NUXE odabrao je derivat suncokretovog ulja dobiven molekularnom destilacijom, bez upotrebe kemijskih otapala.

Sastavljen od 90% nezasićenih masnih kiselina, uključujući 20% oleinske kiseline (omega 9) i 60% linolne kiseline (omega 6), ovaj ekstrakt aktivira sintezu prirodnih lipida u koži. Stoga je idealan za hranjenje suhe i osjetljive kože kako bi obnovio njezinu zaštitnu barijeru.

Propolis (grč. pro – prije i polis – grad, grč-lat. pripoliso – zaglađivati),  smolasta smjesa, tamnosmeđe boje.

Boja propolisa ovisi od područja skupljanja i vrste biljnog izvora. Njegov sastav također varira: 50-55% smole, 20-35% voska,  5-10% eteričnih ulja, oko 5% peludi i oko 5% ostalih organskih i mineralnih supstanci.

Ovaj nutrijent predstavlja najbogatiji izvor flavonoida – ljekovitih biljnih sastojaka (čak preko 40). Pored toga, sadrži aromatične kiseline i druge spojeve. Sadrži vitamin A i vitamine B kompleksa, kao i čitavu seriju oligoelemenata, među kojima su najvažniji cink, mangan, bakar i željezo.

Propolis posjeduje antibakterijska, antivirusna, antigljivična i antiparazitska svojstva. Ima sposobnost liječiti rane te utječe na  obnavljanje epitela, a zbog čega se uspješno primjenjuje u dermatologiji.

NUXE Istraživanje

Iznimno hranjiva linija koja umiruje kožu i vraća joj ugodu

Simptomi su jasni: koža je suha, gubi svoju fleksibilnost. Moguća je i pojava perutanja (komadići mrtve kože). Na nogama prepoznajemo tzv. “krokodilsku kožu”. Ovi vidljivi znakovi suhe kože popraćeni su i osjećajem trajne nelagode: koža je gruba na dodir, javlja se crvenilo i svrab. Takva koža traži ugodu

Koža je barijera našeg tijela koja se sastoji od “cigle” = stanica, cementiranih zajedno “cementom” = lipidima. Kada ti lipidi (ceramidi, kolesterol, masne kiseline…) nedostaju, koža gubi svoju funkciju zaštitne barijere: dolazi do lakšeg isparavanja vode iz kože, a time i do lakše dehidracije, pa koža postaje osjetljivija na agresivne čimbenike iz okoliša.

Stoga je neophodno osigurati takvoj suhoj koži hranjivu njegu, odnosno lipide koji su joj potrebni kako bi vratila svoju zaštitnu funkciju.

Rêve de Miel® je linija hranjivih i iznimno ugodnih tretmana čija se učinkovitost temelji na trostrukom djelovanju = obnovi lipida, umirujućem i obnavljajućem djelovanju.

Laboratorij NUXE otkrio je da med sa svojim višestrukim osobinama te u kombinaciji s dragocjenim biljnim uljima***, predstavlja idealno rješenje za njegu suhe kože.

Krov za pčele

U Laboratoriju NUXE, med predstavlja dio održivog razvoja.

Laboratorij NUXE je oduvijek inspiriran prirodom. Očuvanje biološke raznolikosti jedan je od njegovih glavnih briga.

Pčele su oprašujući kukci koji su bitni za reprodukciju više od 80% biljnih vrsta. Danas im prijeti izumiranje, što bi imalo dramatične učinke na ekosustav. Iz tog razloga NUXE podržava zaštitu pčela, surađujući s udrugom “Krov za pčele”. Ova udruga sponzorira košnice locirane u Vogezima u Francuskoj kako bi se omogućio razvoj novih kolonija pčela u ovoj regiji, čime se osigurava njihovo očuvanje i razvoj.

Sve dodatne informacije o projektu možete pročitati na: www.untoitpourlesabeilles.fr.

* Osim u Nježnom šamponu, Gelu za čišćenje lica i tijela te u Gelu za uklanjanje šminke
**Test korištenja pod dermatološkim nadzorom na 21 ženi sa suhom do vrlo suhom i osjetljivom kožom tokom 28 dana. % žena koje su potvrdile nakon primjene
**(1)Za Iznimno ugodnu kremu za tijelo
**(2) Za Gel za čišćenje lica i tijela
***Osim Gela za čišćenje lica i tijela, Nježnog šampona te Gela za čišćenje lica i uklanjanje šminke.