//Nuxellence
Nuxellence2020-04-23T14:10:23+00:00

Linija Nuxellence®

Anti-age linija za njegu kože s cvjetovima pasiflore jedinstven je anti-age program koji otkriva mladenački izgled i blistavost kože. Linija Nuxellence® primjerena je svim tipovima kože i svim dobnim skupinama.

Nuxellence ECLAT®
Dnevni anti-age fluid koji otkriva mladost i blistavost kože, 50 ml

Nuxellence DETOX®
Noćni anti-age fluid za detoksikaciju i pomlađivanje kože, 50 ml

Nuxellence®  Zone Regard
Anti-age njega za blistavost i savršen izgled područja oko očiju, 15 ml

Nuxellence® Look into my eyes
Anti-age paket za dnevnu njegu

Inovacija NUXE

Inovativna anti-age njega koja otkriva mladost i blistavost kože.

Inovacija s čak 10 patenata. Nuxellence® je linija proizvoda koji kožu pune mladošću i sjajem, a primjereni su svim tipovima kože i svim dobnim skupinama*. Popravak mitohondrijske DNA inovacija je koja omogućava da kožne stanice ponovno dobiju energiju koja im je potrebna za pravilno funkcioniranje.

Za nadopunu djelovanja Nuxellence® ÉCLAT i Nuxellence® DÉTOX fluida, linija je obogaćena još jednom inovacijom, visokotehnološkim »3 u 1« proizvodom za područje oko očiju.

Program Nuxellence® čine:

Dnevna njega s Nuxellence® ÉCLAT: zaglađuje, popunjava, osvjetljava.
Noćna njega s Nuxellence® DÉTOX: zaglađuje, obnavlja, oživljava ten.
Područje oko očiju s Nuxellence® Zone Regard: zaglađuje, osvjetljava, osigurava trenutno uljepšavajuće djelovanje.

Rezultati:

• Nakon 4 tjedna upotrebe ten je sjajniji i ujednačeniji kod 86%(1) korisnica.
• Iz noći u noć, koža je napunjenija mladošću kod 82%(2) korisnica.
• Iz dana u dan, pogled je osvjetljeniji i blistaviji kod 84%(3) korisnica.

Rutina s linijom Nuxellence®

Savjeti i trikovi za ljepotu

Naši savjeti kako biste bili lijepi bez obzira na godine.

Linija Nuxellence® namijenjena je svim ženama nakon 30. godine života. Naime, u toj dobi stanice kože počinju stvarati manje energije, što se s godinama još intenzivira. Zato je stanice potrebno što prije napuniti energijom.

Tekstura Nuxellence® ÉCLAT Dnevnog anti-age fluida je nemasna i fluidna, pa nije nužno da će biti dovoljno bogata za suhi tip kože. U takvom slučaju savjetujemo da Nuxellence® ÉCLAT nanesete prije kreme koju upotrebljavate svaki dan.  Koža će ujedno iskoristiti sve prednosti proizvoda Nuxellence®, ali i biti umirena vašom uobičajenom kremom.

Na kožu kojoj nedostaje blistavosti, ujutro nanesite Nuxellence® Éclat. Kada nanosite proizvod, nježno tapkajte vršcima prstiju po cijelom licu. Navečer nanesite na kožu Nuxellence® Detox. Pred kraj nanošenja pospješite detoksikaciju nježnim tapkanjem i blagim štipanjem palcem i kažiprstom po cijelom licu i vratu.

Nakon 25. godine života, započnite koristiti anti-age proizvod koji je namijenjen isključivo za njegu područja oko očiju.

Hladan masažni aplikator Nuxellence® Zone Regard vaš je savršen saveznik: natečeni podočnjaci, umoran izgled i tamni kolutovi su prošlost! Uz pomoć samo jednog poteza područje oko očiju postaje osvijetljeno i savršeno.

Pomoću 3 malena dodira nanesite proizvod ispod obrva na unutarnji i donji dio te na dio neposredno ispred oka. Pomoću aplikatora po donjoj vjeđi gladite od unutarnje strane očiju prema van. Na isti način postupak ponovite na gornjem dijelu vjeđe te na cijelom luku obrva. Pritom ne zaboravite na područje između obrva. Nježim pomicanjem aplikatora razmažite kremu po cijelom području oko očiju, kako bi se tekstura proizvoda stopila s tonom kože.

Aktivni sastojci Nuxellence®

Patentirani cvjetni trio koji popravlja mitohondrijsku DNA

Lijepa tropska penjačica porijeklom iz Južne Amerike, zanimljiva je zbog svoje boje i oblika. Njezin plod je žuto-zelena voćka koja je jestiva, ali još uvijek teško dostupna (ne smijemo je miješati s marakujom). Pasiflora voli vruća i vlažna staništa poput tropskih šuma koje su njezino prirodno okruženje, ali raširena je i u brojnim regijama Azije i Europe.

U našim se krajevima naziva i Kristov trn ili Kristova kruna, zbog specifičnog oblika cvjetova.

Asteci su je upotrebljavali zbog njenih umirujućih svojstava. Danas je poznata u fitoterapiji jer smanjuje napetost i pomaže kod nesanice. NUXE upotrebljava ekstrakt pasiflore iz ekološki uzgojenih cvjetova koji je iznimno bogat flavonoidima (vrsta antioksidansa), borcima protiv slobodnih radikala.

Volovski jezik je manja biljka s lijepim, plavim cvjetovima u obliku zvonca. Naziv »Volovski jezik« dobila je zbog oblika listova koji podsjećaju na goveđi jezik (grč. «bouglosson» što znači goveđi jezik). Ova biljka koja je tipično raširena u Europi uspijeva na osunčanim područjima, na rubovima polja te uz puteljke. Korijen volovskog jezika koji je crvene boje, od antičkih se vremena upotrebljava pri izradi boja i šminke, dok su nadzemni dijelovi biljke poznati po svom antitusičnom djelovanju (protiv kašlja).

NUXE upotrebljava ekološki uzgojen volovski jezik (bez upotrebe GMO, pesticida, herbicida i umjetnih gnojiva). Ekstrakt dobiven iz nadzemnih dijelova biljke (cvjetova, listova i stabljike) izuzetno je bogat antioksidansima (polifenolima).

Graciozni mak, usamljen cvijet na elegantnoj stabljici, od svibnja do kraja ljeta prekriva polja svojim blistavo crvenim cvjetovima. Njegov plod je jajolikog oblika i sadrži brojna sitna, crna zrnca. Među cvijećem, mak predstavlja ljepotu.

Uspijeva na svim područjima s blagom klimom, raste na poljima i travnjacima, uz puteve i na padinama. Legendarni cvijet maka, kojeg su upotrebljavali u različitim povijesnim razdobljima, poznat je po svom ljekovitom djelovanju: umiruje, omekšava i djeluje antitusično. U fitoterapiji se upotrebljava kao protuupalni lijek.

NUXE upotrebljava ekološki uzgojene cvjetne latice maka koje su bogate biljnim sluzima (šećerima).

NUXE istraživanje

Odlična anti-age njega koja će otkriti mladost vaše kože.

Laboratorij NUXE proučio je mehanizme djelovanja mladih stanica kože i ustanovio kako važnu ulogu u njihovom funkcioniranju ima mitohondrijska DNA. U srcu naših stanica, njihova cjelovitost omogućava svakodnevnu optimalnu količinu energije, a time i pravilno funkcioniranje kože.

Mitohondrijska DNA s godinama slabi, kožne stanice proizvode manje energije i počinju se svakodnevno ‘prazniti’, a kao posljedica se javlja starenje kože.

Laboratorij NUXE razvio je jedinstven cvjetni trio (pasiflora, volovski jezik (anchusa), mak – tri patenta (FR)), koji pomaže kod popravka mitohondrijske DNA (dokazano 43% poboljšanje)**.

Zahvaljujući Nuxellence® njezi, koža je ponovno napunjena mladenačkom energijom. Prava anti-age revolucija!

→ Nuxellence® ÉCLAT je proizvod za dnevnu upotrebu koji kožu puni mladošću i čini je blistavijom. Koža je već nakon prvog nanošenja zaglađenija i osvjetljenija. Dan za danom postaje vidljivo pomlađena.

→ Nuxellence® DÉTOX je proizvod za noćnu upotrebu koji kožu detoksicira i puni energijom. Potiče vlastito čišćenje stanica noću koje je nužno potrebno za njihovu optimalnu obnovu. Koža postaje osvježena i odmorna, kao da ste spavali dva sata dulje.**

→ Nuxellence® Zone Regard je 3 u 1 proizvod za njegu područja oko očiju:
1) Inovativna »blur« tekstura trenutno zaglađuje i osvjetljava cijelo područje oko očiju.
2) Zahvaljujući masažnom aplikatoru smanjuje natečenost, potiče mikrocirkulaciju i osiguravaju trenutan usavršavajući efekt.
3) Dan za danom proizvod nudi istinsko anti-age djelovanje.

*odrasla dob
**In vitro test proveden na sastojcima: popravak oštećene mitohondrijske DNA u epidermi. Patent (FR).
(1) Test uporabe proveden pod dermatološkim nadzorom na 29 dobrovoljaca u toku 28 dana, nanošenje Nuxellence® ÉCLAT proizvoda dva puta dnevno – % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom.
(2) Test uporabe proveden pod dermatološkim nadzorom na 22 dobrovoljca u toku 28 dana, nanošenje Nuxellence® DÉTOX proizvoda svaki dan – % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom.
(3) Test uporabe proveden pod dermatološkim nadzorom na 32 dobrovoljca. % zadovoljstva nakon 28 dana uporabe, uz nanošenje proizvoda Nuxellence® Zone Regard 2 puta dnevno.