//Linija s laticama damašćanske ruže
Linija s laticama damašćanske ruže2018-11-22T09:23:23+00:00

Linija s laticama damašćanske ruže

Linija za uklanjanje šminke i čišćenje lica s laticama damašćanske ruže, umiruje i omekšava kožu.
Namijenjena je svim tipovima kože.

Eau Démaquillante Micellaire
Micelarna vodica za čišćenje lica , 200 ml

Lait Démaquillant Confort
Hranjivo mlijeko za čišćenje lica, 200 ml

Lotion Tonique Douce
Nježan tonizirajući losion, 200 ml

Gelée Exfoliante Douce
Nježan gel-piling, 75 ml

Eau de Mousse Micellaire
Micelarna pjena za čišćenje lica , 150 ml

Inovacija NUXE

Linija koja umiruje i omekšava osjetljivu kožu

Neka vas očara neodoljiva nježnost mirisnih nota.
Prepustite se mekoći latica ruže.
Jedinstvene teksture pretvaraju rituale čišćenja lica i uklanjanja šminke u trenutke blagostanja i nježnosti.
Poštujući potrebe osjetljive kože, formule proizvoda za čišćenje lica i uklanjanje šminke oslobađaju kožu svih nečistoća koje su se nakupile tijekom dana.
Koža je čista, meka i umirena te ponovno blista svojom prirodnom ljepotom!

Savjeti i trikovi za ljepotu

Naši savjeti za nježno uklanjanje šminke / čišćenje lica

> Za ljubitelje klasičnog uklanjanja bez ispiranja: odaberite Micelarnu vodicu ili kombinaciju Hranjivog mlijeka za čišćenje i Nježnog tonizirajućeg losiona.

> Ako preferirate uklanjanje šminke ispiranjem s vodom: odaberite Kremasti gel za čišćenje lica, a za manju količinu šminke i jednostavno čišćenje lica, tu je pahuljasto meka Micelarna pjena.

> Za ljubitelje klasičnog uklanjanja bez ispiranja: odaberite Micelarnu vodicu ili kombinaciju Hranjivog mlijeka za čišćenje i Nježnog tonizirajućeg losiona.

> Ako preferirate uklanjanje šminke ispiranjem s vodom: odaberite Kremasti gel za čišćenje lica, a za manju količinu šminke i jednostavno čišćenje lica, tu je pahuljasto meka Micelarna pjena.

S vatenom blazinicom upotrijebite Micelarnu vodicu. Također, na vatenu blazinicu nanosite i Hranjivo mlijeko za uklanjanje šminke, kao i Nježan tonizirajući losion za potpuno i savršeno čišćenje.
Ako smatrate da su uklanjanje šminke i ispiranje s vodom tijesno povezani: odaberite Kremasti gel za uklanjanje šminke.
Ako ne nanosite puno šminke, odaberite jednostavnu Micelarnu pjenu za čišćenje lica.
Kada koristite hranjivo mlijeko za uklanjanje šminke, važno je ritual čišćenja završiti nježnim tonizirajućim losionom.
To je jedini način da se uklone svi tragovi “mlijeka pomiješanog sa šminkom” koji ostaju na vašoj koži. No, Nježni losion nije namijenjen za samostalno uklanjanje šminke. Iako savršeno uklanja ostatke mlijeka i tonizira kožu lica, nije dovoljan za samostalno uklanjanje šminke, već za tu svrhu radije odaberite micelarnu vodicu.
Na vatenu blazinicu nanesite sredstvo za uklanjanje šminke (npr. Micelarnu vodicu) i prislonite na gornji kapak nekoliko sekundi, zatvorenih očiju.
Postupak ponovite na donjoj vjeđi, a trepavice neka odmaraju na blazinici. Zatim, laganim nježnim potezom iznutra prema van uklonite šminku.

NUXE istraživanje

Nježno čišćenje i uklanjanje šminke za sve tipove kože, čak i osjetljivu

Tijekom cijelog dana, koža je u kontaktu s vanjskim okolišem. Prljavština i onečišćenje i okoliša taloži se na našoj koži, u kombinaciji sa sebumom i šminkom. Dolazi do začepljenja pora, a ten postaje siv i umoran.

Stoga je čišćenje kože i uklanjanje šminke prvi, neizbježni korak do lijepe i zdrave kože. Također, ovaj korak priprema kožu na bolje prihvaćanje i djelovanje ostale njege.

Osjetljiva koža je ona koža koja prekomjerno reagira na različite čimbenike svakodnevnog života.
Često ju karakterizira crvenilo te osjećaj svrbeža i neugode.
To nije “bolesna” koža, to je samo krhka koža koja zahtijeva našu pozornost i prilagođeni odgovor.

Formule proizvoda za čišćenje s damašćanskom ružom sadrže blage tenzide prirodnog porijekla kako bi nježno, ali učinkovito uklonili svu šminku i nečistoće.

Obogaćene cvjetnom vodicom latica damašćanske ruže i biljnim glicerinom, smiruju* i omekšavaju sve tipove kože, čak i najosjetljivije.

Naša koža se obnavlja svakog dana: površinske stanice odumiru i zamjenjuju ih nove. Međutim, odumrle stanice često dugo ostaju na površini kože, čineći ju grubom, neujednačenom i bez sjaja.
Stoga se osim čišćenja lica, 1 do 2 puta tjedno preporučuje piling lica kako bi se uklonile odumrle stanice i pročistile pore.

Aktivni sastojci

Cvjetna vodica damašćanske ruže i alantoin za umirenje* i omekšavanje svih tipova kože, čak i osjetljive.

Ruža iz Damaska (lat. Rosa damascena) jedna je od najstarijih vrsta ruža. Porijeklom s Istoka, vraćena je u Europu u vrijeme križarskih ratova.
Danas se uglavnom uzgaja u Maroku, Turskoj i Bugarskoj.

Veliki svijetlo-ružičasti cvjetovi izrazito ugodnog mirisa, posebno su poželjni od strane parfumerista.

NUXE koristi cvjetnu vodicu latica damašćanske ruže dobivenu destilacijom od 5% suhog ekstrakta cijelog cvijeta, koji se bere isključivo ručno i to ujutro za vrijeme rose.

Ova cvjetna vodica pravi je izvor nježnosti i opuštanja za sve tipove kože, čak i najosjetljivije.

Izvorno otkriven u lišću biljke gavez (lat. Symphytum officinale), alantoin je molekula koja se već više od 50 godina koristi u medicini u borbi protiv raznih bolesti i infekcija.

Od nedavno se široko primjenjuje i u kozmetičkim formulacijama kako bi umirio i omekšao sve tipove kože, čak i najosjetljiviju.