//Crème Fraîche de Beauté
Crème Fraîche de Beauté2018-03-05T12:42:25+00:00

Crème fraîche® de beauté

Zbog jedinstvene kombinacije biljnih mlijeka i ekstrakta crvene alge ova hidratantna linija pruža 48-satnu hidrataciju kože, umiruje ju i štiti od onečišćenja iz okoliša.

Crème Fraîche ® de Beauté Crème Hydratante 48H
48H Hidratantna krema s efektom protiv onečišćenja, 50 ml

Crème Fraîche ® de Beauté Crème Riche Hydratante 48H
48H Bogata hidratantna krema s efektom protiv onečišćenja, 50 ml

Crème Fraîche®  de Beauté Fluide Matifiant Hydratation 48H
48H Hidratantni i matirajući fluid s efektom protiv onečišćenja

Crème Fraîche® de Beauté Sérum Désaltérant Hydratation 48H
48H Hidratantni serum s efektom protiv onečišćenja , 30 ml

Crème Fraîche® de Beauté Masque SOS Hydratant 48H
48H Hidratantna i umirujuća S.O.S. maska s efektom protiv onečišćenja, 50 ml

Inovacija NUXE

Crème Fraîche® de Beauté – linija koja koži pruža 48-satnu hidrataciju i štiti ju od onečišćenja iz okoliša

Laboratorij NUXE usavršio je liniju Crème Fraîche® de Beauté, svoju kultnu zaštitnu liniju koja koži pruža intenzivnu 48-satnu hidrataciju(1) te ju umiruje i štiti od onečišćenja.

Srce nove formule koja povećava zaštitu zahtjevne kože, otkriva senzualni užitak dugotrajne, 48-satne prirodne hidratacije.

Crème Fraîche® de Beauté je linija koja koži pruža istinski užitak, a ujedinjuje senzualnu svježinu i umirujuću nježnost zahvaljujući prirodnoj kombinaciji pažljivo odabranih biljnih mlijeka i inovativnog aktivnog sastojka, ekstrakta crvene alge iz Baltičkog mora.

Intenzivno i neprekidno hidratizira kožu, zahvaljujući mliječnoj infuziji(2) koja predstavlja i zaštitu od onečišćenja te pruža nježan osjećaj umirene kože.

Crème Fraîche® de Beauté je poput parfema koji ženstvenim mirisnim notama osvaja sva vaša osjetila svojim nježnim cvjetnim potpisom – gornjim notama frezija i Petitgraina, srednjim notama cvjetova naranče i jasmina te baznim, drvenastim notama za potpuni senzualni užitak.

Rezultati njegujuće linije Crème Fraîche® de Beauté koja hidratizira kožu i štiti je od onečišćenja:
– koža je intenzivno hidratizirana, svježa i nježna kod 100% (2) ispitanica.
– koža je umirena, osjećaj nelagode i nadražene kože je smanjen kod 100% (2) ispitanica.

Savjeti i trikovi za ljepotu

Naši savjeti za lijepu kožu koja obiluje vlagom

1: Izaberite odgovarajući ritual čišćenja kože. Predlažemo njegu za čišćenje bez ispiranja vodom (micelarna vodica ili mlijeko za uklanjanje šminke u kombinaciji s osvježavajućim losionom). Jednom tjedno napravite nježan piling uz pomoć kojeg ćete odstraniti odumrle stanice i koži vratiti sjaj.

2: Ujutro i/ili navečer kao podlogu nanesite serum koji će vašoj koži pružiti dovoljnu količinu vlage, a zatim nanesite hidratantnu kremu. Izaberite teksturu koja će odgovarati vašem tipu kože:

– Za mješovitu kožu upotrijebite 48H Hidratantni fluid(1).

– Za normalnu kožu upotrijebite 48H Hidratantnu kremu(1).

– Za suhu do vrlo suhu kožu upotrijebite 48H Bogatu hidratantnu kremu(1).

3: Jednom tjedno uzmite malo vremena i na lice nanesite hidratantnu masku. Pustite da djeluje 10-ak min kako bi se vaša koža ‘napila’ vode te kako bi se u trenutku smirio osjećaj nelagode.

Pijte dovoljno tekućine (najmanje 2 litre vode dnevno) jer će to hidratizirati vašu kožu iznutra. Također, pokušajte izbjegavati čimbenike koji isušuju kožu (nagle promjene temperature, hlađenje, pretjerano zagrijavanje…).

Uz pomoć odgovarajuće njege lica, kožu zaštitite i od onečišćenja.

Ako je vaša koža osjetljiva, preporučujemo da ujutro i/ili navečer kao podlogu nanesete serum Crème Fraîche® de Beauté te zatim hidratantnu kremu. Ove dvije formule koje intenzivno hidratiziraju i štite kožu od onečišćenja, pravi su izbor za vas.

Kožu očistite ili uklonite šminku uz pomoć odgovarajućeg proizvoda za čišćenje za osjetljivu kožu (poput NUXE linije za čišćenje s laticama damašćanske ruže).

  •  Za još više svježine, hidratantnu masku prije nanošenja 15-ak minuta ohladite u hladnjaku.
  •  Nemate vremena da masku ostavite da djeluje na licu tokom dana? Učinite to noću. Nanesite srednje debeli sloj prije spavanja i utonite u dubok san.
  •  Kako bi djelovanje maske bilo još intenzivnije, preporučujemo da prije nanošenja hidratantne maske napravite piling lica, čime ćete odstraniti odumrle stanice koje su se nakupile na površini kože i tako koži vratiti blistavost.

Kako biste iskoristili sve prednosti njegove iznimno osvježavajuće teksture te postigli ultra »plumpy« rezultat, rasporedite dva potiska hidratantnog seruma među dlanovima. Ispružene dlanove položite na sredinu lica.

Nježno klizite od unutrašnjosti prema vanjskom dijelu lica i završite na vratu. Tekstura će se stopiti s kožom i pružiti trenutan učinak dobrog osjećaja. Pričekajte minutu, a zatim nanesite još i kremu koja će hidratizirati kožu i zaštititi ju od onečišćenja.

Aktivni ekstrakti linije Crème Fraîche® de Beauté

Nježnost biljnih mlijeka u kombinaciji s visokotehnološkim ekstraktom crvene alge(3).

Biljna mlijeka su rezultat emulzije hidrofilnih (topivih u vodi) i lipofilnih (topivih u uljima) dijelova biljaka koji omogućavaju maksimalnu koncentraciju svih aktivnih molekula. Laboratorij NUXE pomno je odabrao i sakupio biljna mlijeka 7 biljaka (bagrem, žuti grašak, zeleni čaj, badem, zob, kokos, soja), poznatih po svojim hidratantnim i umirujućim svojstvima koja omekšavaju i liječe kožu. Ova jedinstvena kombinacija odličan je koktel za svakodnevnu njegu dehidrirane kože.

NUXE je odabrao visokotehnološki ekstrakt iz crvene alge, Furcellaria lumbricalis, koja je raširena u Baltičkom moru. Aktivan sastojak je morski šećer, koji se naziva i oligofurcaleran, i koji se dobiva inovativnim, ekološkim postupkom: kada se šećer izolira iz biljke, on se mrvi, a zatim se rehidrira u otopini obogaćenoj morskim solima kako bi se dobio visokotehnološki koncentrat(3). Zbog dodavanja oligoelemenata, struktura novonastale molekule slična je strukturi hijaluronske kiseline. Djelovanjem na nepropusne spojeve kožnih stanica i hijaluronsku kiselinu u epidermi, ovaj aktivni sastojak ima dvostruko djelovanje te tako kožu hidratizira i štiti ju od onečišćenja.

Budući da je upravljanje proizvodnjom energije kontrolirano te ne nastaju otpadne tvari koje bi zagađivale okoliš, ovaj aktivni sastojak u skladu je s konceptom održivog razvoja Laboratorija NUXE.

NUXE je u ekskluzivni biljni kompleks udružio sve prednosti cvjetova badema s onima koje pružaju cvjetovi naranče. Zbog kratkotrajnosti i krhkosti latica, dobivanje aktivnog ekstrakta pravi je izazov. Kompleks ujedinjuje karakteristike oba cvijeta koji kožu umiruju i omekšavaju.

NUXE istraživanje

Hidratacija i zaštita kože od onečišćenja

Dehidriranoj koži nedostaje voda. Znakovi: na površini kože se počinju pojavljivati sitne borice; koža je neudobna, osjeća se zatezanje (posebno prilikom čišćenja s vodom), iako ne konstantno. Dehidracija se može javiti kod svih tipova kože!

Onečišćenje je jedan od glavnih čimbenika dehidracije kože. Mikročestice, prašina, ispušni plinovi, dim cigarete i teški metali su onečišćivači koji negativno utječu na zaštitnu barijeru kože.

Rezultat: voda počinje isparavati iz kože, koža dehidrira, počinju se javljati bore, javlja se nelagoda. Zato je kožu potrebno zaštititi pomoću njege koja koži pruža intenzivnu hidrataciju i štiti ju od onečišćenja.

Laboratorij NUXE je otkrio izvanredne karakteristike biljnih mlijeka u kombinaciji s visokotehnološkim ekstraktom alge. Kombinacija u srcu novih formula Crème Fraîche® de Beauté linije pruža 48-satnu intenzivnu hidrataciju i štiti kožu od onečišćenja.

*NUXE je angažirao nezavisan laboratorij za testiranje koji je proveo nepresedanski test djelovanja protiv onečišćenja u realnim uvjetima upotrebe, u samom centru Pariza, u ljetnom periodu kada je onečišćenje najveće. Test je pokazao 4 puta veći učinak zaštite od onečišćenja s Crème Fraîche de Beauté.

*za NUXE
(1)Korneometrijski test proveden na 10 ispitanika.
(2)Test upotrebe proveden pod dermatološkim nadzorom na 20 ispitanica – % ispitanica koje su se slagale s tvrdnjom nakon prvog nanošenja Crème Fraîche de Beauté 48H Hidratantnog i matirajućeg fluida.
(3)High tech = visoka tehnologija
(4)Test proveden na 21 ispitanici nakon nanošenja Crème Fraîche za normalnu kožu. Rezultat u usporedbi s područjem koje nije bilo tretirano s Crème Fraîche de Beauté.