//Aquabella
Aquabella2019-08-30T13:59:03+00:00

Aquabella

Ritual ljepote za mješovitu kožu u 3 koraka

Nova beauty rutina za mješovitu kožu, s bijelim lopočem i hijaluronskom kiselinom prirodnog porijekla, donosi koži svježinu i čistoću. Ritual u tri koraka, posebno kreiran za mješovitu kožu, vidno poboljšava kvalitetu kože. Koža je matirana, a ten blistav i osvježen.

Gelée Purifiante Micro-exfoliante usage quotidien Aquabella®
Gel za čišćenje s mikro piling česticama za svakodnevnu uporabu, 150 ml

Lotion-Essence Révélatrice de beauté Aquabella®
Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora, 200 ml

Emulsion Hydratante Révélatrice de beauté Aquabella®
Hidratantna emulzija za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože, 50 ml

Aquabella

Hidratacija po mjeri mješovite kože

Pronađite čistoću svježe i prirodno lijepe kože uz pomoć linije Aquabella. Kombinacija bijelog lopoča i hijaluronske kiseline prirodnog porijekla pruža optimalnu hidrataciju za mješovitu kožu

Cilj: hidratizirana koža i ugodan osjećaj na suhim dijelovima lica te čist ten bez masnog sjaja na masnijim dijelovima lica. 
Rezultat: Prirodni “Blur” Kompleks, ekskluzivno patentiran za NUXE, vidljivo korigira i poboljšava kvalitetu kože. Koža je lijepa i blistava.

Otkrijte svoj novi ritual ljepote:

  1. Gel za čišćenje s mikropiling česticama za svakodnevnu uporabu
  2. Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora
  3. Hidratantna emulzija za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože

Iznimno lagane teksture te svjež i ženstven miris za prave trenutke užitka.

Po prvi put, Laboratorij NUXE je razvio 100% Prirodan “Blur” kompleks za prirodno uljepšavanje kože.

Savjeti i trikovi za ljepotu

Naši savjeti za otkrivanje ljepote mješovite kože.

Mješovita koža zahtijeva program njege po mjeri. Naše rješenje: beauty rutina Aquabella

Korak 1: Svakodnevno temeljito očistite kožu Gelom za čišćenje s mikro piling česticama za svakodnevnu uporabu. Prirodnim plavim mikro česticama dubinski čisti kožu bez isušivanja. Iz dana u dan, ovaj gel uklanja višak sebuma te nepravilnosti na koži čime se postiže čista, svježa i blistava koža.

Korak 2: Zatim primijenite Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora. Lagana tekstura ovog losiona obavija kožu u veo hidratizirajuće svježine te poboljšava teksturu kože: pore su sužene, ten je svježiji i mekši.

Korak 3: Završite ritual. Njegova lagana tekstura topi se u dodiru s kožom kako bi stvorila ultra osvježavajući osjećaj „gole kože“. Pruža ciljanu učinkovitost prilagođavajući se potrebama različitih dijelova mješovite kože: istovremeno hidratizira suhe dijelove i matira masne dijelove kože lica.

Savjet: Proizvode uvijek nanosite nježno masirajući kako bi ostvarili najbolji efekt.

Aquabella proizvode mogu koristiti i žene i muškarci svih dobnih skupina. Linija je posebno pogodna za osobe mlađe od 25 godina čija je glavna potreba hidratacija kože s prirodnim uljepšavajućim efektom.

Osobama s mješovitom kožom preporučujemo korištenje Aquabella proizvoda tijekom čitave godine. Međutim, neki čimbenici, odnosno prolazni periodi poput stresa, promjene klimatskih uvjeta ili periodi prije menstruacije, mogu djelovati na mješovitu kožu. U takvim slučajevima Aquabella proizvodi se mogu koristiti i povremeno.

Intenzivna hladnoća može uzrokovati oštećenja na koži ( suhoća, zatezanje, nelagoda…) čak i kod mješovite kože. Odmah, nakon prvih znakova, pomiješajte nekoliko kapi Čudesnog suhog ulja s Aquabella Hidratantom emulzijom za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože, i to po mogućnosti uvečer prije spavanja. Nahranit će i popraviti područja koja to zahtijevaju.

NUXE istraživanja

Hidratacija s prilagođenim djelovanjem za mješovitu kožu

Mješovita koža ima tendenciju biti prilično masna na sredini lica (čelo, nos, brada), poznatije i kao T-zona, te normalna do suha na ostatku lica. T-zona najčešče je obilježena malim nedostacima poput masnog sjaja, mitesera i proširenih pora, koji utječu na kvalitetu i izgled kože.

Ovo stanje kože uzrokovano je neravnotežom na T-zoni lica do koje dolazi zbog prekomjerne proizvodnje sebuma i razmnožavanjem određenih kožnih bakterija. Također, na ovom se dijelu kože može uočiti zadebljanje rožnatog sloja koje naglašava nepravilnosti na koži i proširene pore

Potreba br. 1 je dnevna hidratacija. To je prvi uvjet za lijepu kožu i posebno je važno jer mješovita kože ima svoje suhe dijelove, pogotovo na obrazima. Međutim, sama hidratacija nije dovoljna, mješovita koža zahtijeva ciljanu njegu i za T-zonu koja će joj pružiti potrebno pročišćavanje i svježinu.

Linija Aquabella predstavlja beauty rutinu u 3 koraka koja pruža prilagođenu učinkovitost za mješovitu kožu. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji bijelog lopoča i prirodne hijaluronske kiseline, uz Prirodan “Blur” Kompleks, pruža optimalnu hidrataciju i poseban uljepšavajući efekt naročito za područje T-zone. Vidljivi rezultati: mješovitoj je koži vraćena čistoća i prirodna ljepota, bez umjetnog djelovanja.

“Za adekvatnu brigu o mješovitoj koži, potrebna vam je dobra hidratacija u kombinaciji s ciljanom učinkovitošću na T-zoni”

Ingrid Pernet – Direktorica znanstvene komunikacije Laboratorija Nuxe

Aktivni ekstrakti

Hidratantna svježina bijelog lopoča i prirodne hijaluronske kiseline, povezano s učinkom “lijepe kože” zahvaljujući Prirodnom “Blur” Kompleksu

Nymphea Alba, poznatija kao bijeli lopoč, simbol je čistoće sa svojim prekrasnim bijelim cvjetovima koji se šire iznad vode u kojoj se razvija. Na grčkom znači „božanstvo vode“ i i igra važnu ulogu u opskrbi vode kisikom, njezinom pročišćavanju te sudjeluje u razvoju vodenog života.

NUXE je odabrao ekstrakt ovog bijelog cvijeta s Madagaskara koji je, sa svojim dvostrukim djelovanje – hidratacija/pročišćavanje – , idealan za potrebe mješovite kože.

Pomaže u održavanju optimalne hidratacije svih područja lica fiksirajući molekule vode u koži. Ima posebno djelovanje na masna područja lica za zdraviju i čišću kožu.

Hijaluronska kiselina je molekula koja je prirodno prisutna u koži, naširoko poznata po svojim hidratacijskim svojstvima. Doista, ona može zadržati i do 1000 puta više vode.

NUXE je izabrao hijaluronsku kiselinu prirodnog porijekla, dobivenu biotehnološkim procesom iz biljnog supstrata (pšenice ili repe). Zahvaljujući svojoj visokoj molekularnoj težini, stvara ne-okluzivnu hidratantnu foliju na površini kože kako bi spriječila isparavanje vode. Djelujući kao “spužva”, popravlja molekule vode i zadržava hidrataciju svih dijelova lica.

Po prvi put, Laboratorij NUXE  je razvio 100% Prirodan “Blur” kompleks koji kombinira šećere zobi, ekstrakt zelene leće i ekstrakt potočarke. Ovaj kompleks ispravlja i vidljivo poboljšava kvalitetu mješovite kože s čistim biološkim učinkom.

Njegova učinkovitost je dokazana na volonterima, odmah nakon primjene, kao i nakon određenog vremena primjene.

Specifičnosti:

  • Smiruje i poboljšava teksturu kože,
  • smanjuje sjaj i matira,
  • otkriva svježiji i blistavi ten