///Kada započeti s anti-age njegom?

Ime Nuxe  gotovo je istoznačnica za prirodnu i kvalitetnu kozmetiku, dok NUXE anti-age njega predstavlja jednu od najtraženijih u francuskim ljekarnama.

Pa zbog čega to Francuskinje hrle u ljekarne po svoje omiljene NUXE anti-age kreme i serume? Odgovor je vrlo jednostavan. Zato jer prirodno besprijekorna koža predstavlja must francuskog izgleda, a snaga učinkovitosti i užitak njege, koji kod Nuxe-a idu ruku pod ruku, oduševljava svaku ljubiteljicu prirodne kozmetike koja traga za savršenom anti-age njegom i  prirodnom ljepotom.

Prekrasna je koža i nama nadohvat ruke, važno je samo odabrati one proizvode koji odgovaraju našim godinama, kao i tipu kože.

Istina je da što prije počnemo koristiti njegu protiv starenja, to bolje. Suprotno uvriježenom mišljenju, štete od sunca na koži zapravo se događaju tijekom našeg djetinjstva i mladosti, a posljedični znakovi se mogu početi pokazivati ​​već u ranim dvadesetima. No, to ne znači da naša koža zahtijeva potpunu anti-age rutinu već od mlađih godina, naša koža ima različite potrebe u različitim razdobljima života. Nuxe stoga ima čitav spektar linija i proizvoda koji su namijenjeni različitim potrebama i periodima života.

U dvadesetima i tridesetima…

Iako je možda prerano početi razmišljati o svakodnevnoj uporabi kreme protiv bora, preventivna njega kože je nevjerojatno važna. Antioksidativni kompleks, kao što onaj cvijeta Jasmina u našoj Crème prodigieuse® boost liniji, koji se bori protiv slobodnih radikala (glavni faktor odgovoran za starenje kože) izvrstan je odabir, posebno ako živimo ubrzanim tempom života i u urbanim gradskim sredinama.  Svakako se moramo brinuti i o regeneraciji zdravih stanica kože i to koristeći hranjiva sredstva za čišćenje, esenciju ili tonik, hidratantnu kremu, njegu oko očiju te masku po potrebi. Bit ćete zahvalni sami sebi u godinama koje dolaze.

Saznajte više

U četrdesetima…

Kako ulazimo u četrdesete, naša koža postaje mnogo osjetljivija na utjecaje starenja. Proizvodnja kolagena se rapidno smanjuje, a kao rezultat naša koža počinje gubiti elastičnost te se pojavljuju dublje bore. Vrijeme je za kreme koje stimuliraju proizvodnju vitalnih proteina kako bi se popunile bore i poboljšala čvrstoća kože. Ključni sastojak za tu potrebu u NUXE-u je dnevni ljiljan (Daylily Oleoactif), koji se nalazi u našoj Merveillance® Expert anti-age njezi za lifting i učvršćivanje kože. Dnevni ljiljan i Mimoza, sadržani u ovim formulama, ciljaju 3 ključna proteina u mladenačkoj ljepoti kože.

Korištenje dnevne i noćne anti-age njege u ovoj je dobi nevjerojatno važno.  Uz dnevnu i noćnu kremu, važno je dodati i serum koji će „zaključati“ vlagu u koži, ali i dodatno potaknuti djelovanje krema.  Koža će postati čvršća i „podignuta“ te kao da je ponovno udahnula mladenački sjaj.

Saznajte više

U pedesetima i nadalje…

Većina se žena u ranim pedesetima susreće s menopauzom, što ima velike utjecaje na stanje naše kože. Kako se razina estrogena smanjuje, zaštitna barijera naše kože i sposobnost zadržavanja vode i lipida znatno opada, ostavljajući naš ten ozbiljno suhim i dehidriranim. Ovaj proces samo pojačava  vidljivost dubokih bora uz dodatnu pojavu tamnih mrlja i sivog tona kože.Stoga je u ovoj dobi potrebno koristiti mnogo bogatije i intenzivnije formule koje aktivno prodiru u kožu. Upravo je takva naša regenerativna linija Nuxuriance® Ultra koja koristi Bi-floralne stanice Šafrana i Bugenvilije. Ciljajući bazni sloj epidermisa, pomaže u obnovi kože i pomlađivanju njezinog izgleda.U ovoj dobi tamne mrlje također počinju biti vidljivije i na našim rukama. Stoga redovito koristite ciljanu, hranjivu anti-age kremu za ruke protiv pigmentacijskih pjega iz iste linije.

Saznajte više

Dakle, vrijeme je da izaberemo ono što nam najviše odgovara i započnemo sa svojim svakodnevnim anti-age beauty ritualom.

2020-07-06T07:25:18+00:00

Komentirajte