//Iznimno hranjiva njega
Iznimno hranjiva njega2018-11-28T09:24:59+00:00

Iznimno hranjiva njega

BIO BEAUTÉ® by NUXE otkriva iznimno hranjivu, cerificiranu organsku njegu s prirodnom cold kremom.
Ovi proizvodi svakodnevno njeguje, štite i umiruju suhu i vrlo suhu osjetljivu kožu.

Stick Lèvres Haute Nutrition 8H
8-satni iznimno hranjivi stik za usne, 4 g

Crème Visage Haute Nutrition
Iznimno hranjiva krema za lice, 40 ml

Douche-Crème Lavante Anti-Dessèchement
Krema za tuširanje protiv isušivanja kože, 200 ml

Lait Corps Haute Nutrition
Iznimno hranjivo mlijeko za tijelo, 150 ml

Crème Mains Haute Nutrition
Izuzetno hranjiva krema za ruke, 50 ml

O iznimno hranjivoj njezi s prirodnom cold kremom

BIO BEAUTE® by NUXE stvorio je iznimno hranjivu, certificiranu organsku liniju s prirodnom cold kremom. Ovi bogati BIO proizvodi svakodnevno njeguju, hidratiziraju, štite i umiruju suhu i vrlo suhu osjetljivu kožu.

Naše lice je prvo na udaru agresivnih vanjskih čimbenika poput hladnoće, sunca, vjetra. Za izniman osjećaj ugode, tu je Iznimno hranjiva krema za lice s prirodnom cold kremom koja intenzivno hrani kožu, štiti kožnu barijeru i smiruje najosjetljiviju epidermu.

Njezina kremasta tekstura brzo prodire u kožu bez masnih tragova te uz nježan, prirodan miris badema.

Za suhe i oštećene usne, tu je i 8-satni iznimno hranjivi stik za usne s prirodnom cold kremom, koji štiti i umiruje osjetljive, suhe i oštećene usne.

Za njegu tijela, izvrstan izbor su Iznimno hranjiva krema za tuširanje te mlijeko za tijelo s prirodnom cold kremom i nježnim mirisom badema.

Za najugodnije tuširanje bez isušivanja, obiljem kremaste mekoće i ugode tijelo obavija Iznimno hranjiva krema za tuširanje, dok Iznimno hranjivo mlijeko za tijelo obnavlja, štiti, hrani i omekšava kožu tijela za dugotrajan osjećaj ugode. Savršena njega za cijelu obitelj!

Recite zbogom suhim i grubim rukama uz BIO BEAUTÉ® by NUXE Iznimno hranjivu kremu za ruke s prirodnom cold kremom koja svojom topivom teksturom bez masnog osjećaja, čini ruke trenutno mekanima i obnovljenima.