//Čišćenje lica i uklanjanje šminke s efektom protiv onečišćenja
Čišćenje lica i uklanjanje šminke s efektom protiv onečišćenja2018-10-22T07:04:09+00:00

Čišćenje lica i uklanjanje šminke
s efektom protiv onečišćenja

Pročišćavajući trenutak užitka i mekoće uz oslobađanje kože od čestica onečišćenja.

Eau Micellaire Démaquillante Anti-Pollution
Micelarna vodica za uklanjanje šminke s anti-pollution efektom, 200 ml

Mousse Nettoyante Anti-Pollution
Pjena za čišćenje s anti-pollution efektom, 150 ml

Gelée d’Huiles Démaquillante Anti-Pollution
Uljni gel za uklanjanje šminke s anti-pollution efektom,  125 ml

Gelée Exfoliante Douce Anti-Pollution
Nježni gel-piling s anti-pollution efektom,  60 ml

Bio Beauté inovacija

Oslobodite svoju kožu od čestica onečišćenja

Nježno čišćenje kože i uklanjanje šminke uz oslobađanje od čestica onečišćenja? Savršen odgovor na ovo pitanje dolazi u obliku nove organske linije za čišćenje lica.

Ova certificirana organska linija s aktivnim sastojcima 100% prirodnog porijekla te ugodnim aktivnim teksturama, omogućava iznimno učinkovito i iznimno nježno čišćenje lica i uklanjanje šminke. Jedinstven anti-pollution kompleks s ekstraktima organskog bijelog grožđa i sjemenki moringe, oslobađa kožu od čestica onečišćenja, uz neodoljiv 100% prirodni miris s notama jasmina i voćnih vodica.

Savjeti i trikovi za ljepotu

Naši savjeti za čišćenje lica i uklanjanje šminke uz oslobađanje od čestica onečišćenja

Uvijek ste u žurbi i ne volite umivanje vodom: odaberite Micelarnu vodicu za čišćenje lica s anti-pollution efektom, za uklanjanje šminke s lica i očiju.

Ne nosite šminku ili vrlo malo, a volite mekoću i osvježavajuće umivanje vodom: odaberite Pjenu za čišćenje lica s anti-pollution efektom.

Tražite učinkovito i iznimno ugodno uklanjanje šminke: za vas je idealan Uljni gel za čišćenje lica i uklanjanje šminke s anti-pollution efektom.

Za nježno djelovanje na obnovu teksture kože i efekt ‘nove kože’ odaberite Nježan gel-piling za lice s anti-pollution efektom, prilagođen svim tipovima kože, čak i osjetljivoj.

1) Ujutro i navečer, upotrijebite odabrani proizvod za čišćenje lica  i uklanjanje šminke s anti-pollution efektom.

2) Koristite Detox losion za detoksikaciju kože, hidrataciju i uklanjanje čestica onečišćenja te pripremu kože za odgovarajuću njegu.

3) Nahranite kožu, spriječite prijanjanje čestica onečišćenja te ju hidratizirajte Detox fluidom za mješovitu ili Detox kremom za suhu kožu.

4) Jednom ili dvaput tjedno, primijenite Nježan gel-piling za lice za efekt ‘nove kože’, dok za buđenje blistavosti i energije upotrijebite Vitaminsku Detox masku.

Bio Beauté istraživanje

Organska linija koja uklanja šminku i oslobađa kožu čestica onečišćenja

Tijekom cijelog dana naša je koža izložena vanjskim utjecajima. Čestice prašine i onečišćenja prijanjaju na kožu i onda se miješaju sa znojem, sebumom i šminkom. Dolazi do začepljenja pora, a koža gubi svoj sjaj.

Čišćenje i uklanjanje šminke je izuzetno važno, ujutro i navečer, kako bi održali ljepotu i blistavost kože. Također, čišćenje priprema kožu na druge tretmane (kreme, serume…) te optimizira njihovu učinkovitost.

Svaki dan naša se koža obnavlja te oslobađa odumrlih površinskih stanica. Međutim, te stanice ponekad imaju poteškoća pri odvajanju od kože, a njihovo nakupljanje uzrokuje grubu i neujednačenu teksturu kože. Osim svakodnevnog čišćenja, 1-2 puta tjedno preporučuje se i čišćenje pomoću pilinga kako bi se uklonile odumrle stanice i otvorile pore.

Čestice onečišćenja konstantno napadaju našu kožu. Ove čestice se nakupljaju na površini kože i čine ten sivim. Dubinski, one uzrokuju stvaranje slobodnih radikala koji oštećuju stanice kože. Stoga je nužno svakodnevno ukloniti ove čestice prilagođenim i učinkovitim proizvodima.

Ovi proizvodi za čišćenje i uklanjanje šminke sadrže jedinstveni kompleks protiv onečišćenja koji se sastoji od ekstrakta sjemenki moringe te ekstrakta organskog bijelog grožđa koji uklanjaju sve čestice onečišćenja, kako bi koža ponovno mogla disati.

Aktivni sastojci

Tajna inovativnog kompleksa protiv onečišćenja, iznimno nježnog prema koži

Ovaj ekstrakt BIO bijelog grožđa dobiven je od sorte Sultanine porijeklom iz Turske. Njezino žuto-zeleno grožđe s visokom prehrambenom vrijednošću, danas se uzgaja diljem svijeta za proizvodnju svježeg grožđa i grožđica.

Ekstrakt koji je odabrao BIO BEAUTÉ® dobiva se vodenom ekstrakcijom iz cijelog voća. Ekstrakt je bogat polifenolima, spojevima poznatim po svojim antioksidativnim svojstvima(1), zbog čega pomaže neutralizirati višak slobodnih radikala izazvanih onečišćenjem.

(1)Hindawi Publishing Corporation, BioMed Research International, Volumen 2013., članak ID 718065.

Moringa je drvo porijeklom iz Indije, a danas raste u različitim tropskim regijama svijeta. Svoj nadimak “čudesno stablo” dobila je jer su svi njezini dijelovi (cvijeće, lišće, plodovi i korijen) bogati aktivnim sastojcima koji se mogu koristiti za prehranu te u kozmetičke ili terapeutske svrhe (bol u zglobovima, upale, regulacija razine glukoze u krvi…).

Konkretno, ekstrakt sjemenki moringe sadrži pročišćavajuće peptide koji na površini kože ograničavaju prijanjanje čestica onečišćenja, dok dubinski aktiviraju njihovu eliminaciju. Nedavne studije su također pokazale da ovaj ekstrakt djeluje kao štit koji čuva dobre bakterije kožne flore protiv agresivnih čimbenika onečišćenja iz okoline.(1)

(1)In vitro ispitivanje sastojka

Za još veću mekoću i udobnost tijekom čišćenja i uklanjanja šminke, BIO BEAUTÉ® je odabrao nježne aktivne sastojke za svaki od svojih proizvoda: hidratantni biljni glicerin za micelarnu vodicu, umirujuću organsku vodicu ruže za pjenu za čišćenje, te njegujuće ulje organske šljive za Uljni gel za čišćenje te nježni gel-piling.