Lotion Purifiante Perfectrice de Peau 
Losion za čišćenje za savršenu kožu, 200 ml

* Za mješovitu i masnu kožu           
Djelovanje prirode
Iznimno svjež losion koji dubinski čisti pore i pruža koži mat izgled.
 
Učinci na kožu
Koža je jasnija i svježija - 95%*
Koža je pročišćena – 100%*
Ten je čišći, bez nepravilnosti – 86%*

*Klinički test proveden pod dermatološkim nadzorom na 21 dobrovoljcu tijekom 21 dana upotrebe - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci
Cvjetna vodica ružmarina djeluje antibakterijski i protuupalno te nježno čisti kožu, cink i ekstrakt biljke Enantia chloranta smanjuju lučenje sebuma, a estrakt irisa sužava pore i osigurava dugotrajan mat izgled.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Losion je namijenjen svim dobnim skupinama (i koži u pubertetu i zreloj koži) za njegu masne i mješovite kože sklone nepravilnostima. Idealan i za muškarce.

Tajna ljepote
Koristite Aroma-Perfection® Losion nakon umivanja Aroma-Perfection® Gelom kako biste uklonili kamenac iz vode koji je zaostao nakon umivanja, osvježili kožu i pripremili je na njegu.

 

Moj dnevni ritual
Nanesite svakodnevno ujutro i navečer na vatenu blazinicu, izbjegavajući područje oko očiju.
 

 UPOTRIJEBITI S:
 
   

 

 Soin Anti-Imperfections
Emulzija protiv nepravilnosti, 40 ml
Hidratizira, sužava pore, smanjuje nepravilnosti


* Za mješovitu i masnu kožu           

Djelovanje prirode 
Lagana emulzija pruža koži hidrataciju istovremeno djelujući protiv nepravilnosti karakterističnih za masnu i mješovitu kožu – proširene pore, masni sjaj, miteseri, crvenilo...

Učinci na kožu
Koža je čišća - 89%*
Tekstura kože je glatka – 90%*

*Klinički test proveden pod dermatološkim nadzorom na 19 dobrovoljcu tijekom 28 dana upotrebe - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci
Ekstrakti suručice i divlje maćuhice čiste pore i sužavaju ih. Salicilna kiselina obavijena polisaharidima bagrema lagano pilira kožu i čisti pore. Cink i ekstrakti afričkog drveta Enantia chloranta djeluju na smanjenje veličine pora te lučenje sebuma, a puderi riže matiraju kožu i upijaju suvišan sjaj. Svakoj koži je potrebna hidratacija, koju u ovoj laganoj svilenkastoj emulziji pružaju ulje jaglaca, biljni glicerin te ekstrakti smeđe alge Laminaria digitata. Sadrži 80% sastojaka prirodnog porijekla.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Emulzija je namijenjena svim dobnim skupinama (i koži u pubertetu i zreloj koži) za njegu masne i mješovite kože sklone nepravilnostima. Idealna i za muškarce.
UPOTRIJEBITI S:

Tajna ljepote
Za njegu masne kože, ujutro nanesite Aroma-Perfection® Fluid za matiranje kako biste matirali kožu i podarili joj svjež izgled bez masnog sjaja, a navečer Aroma-Perfection® Emulziju protiv nepravilnosti kako biste hidratizirali kožu i riješili se nepravilnosti.

 

Moj dnevni ritual
Nanesite svakodnevno ujutro i/ili navečer na očišćenu kožu.