Gel Nettoyant Purifiant
Gel za čišćenje lica, 200 ml


* Za mješovitu i masnu kožu           

Djelovanje prirode
Nježan, ali učinkovit gel za umivanje lica u dodiru s vodom se pretvara u finu nježnu pjenu i temeljito pročišćava pore.

Učinci na kožu

Čisti kožu i pročišćava pore - 77%*
Uklanja suvišan sebum – 91%*
Ne isušuje kožu – 91%*

*Klinički test proveden pod dermatološkim nadzorom na 22 dobrovoljaca tijekom 21 dana upotrebe - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci
Salicilna kiselina implementirana u polisaharid bagrema sužava pore i poboljšava njezinu teksturu. Korijen sapunike, kokos i ekstrakt jabučnog soka pročišćavaju pore te uklanjaju suvišan sebum i crvenilo. Ulje pamukovca nježno čisti kožu bez sapuna, cink umanjuje lučenje sebuma, dok alga Laminaria digitata pruža koži potrebnu hidrataciju.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Gel je namijenjen svim dobnim skupinama (i koži u pubertetu i zreloj koži) za njegu masne i mješovite kože sklone nepravilnostima. Idealan i za muškarce.
 UPOTRIJEBITI S::

Tajna ljepote
Ako koristite šminku, koristite Aroma-Perfection® Gel ujutro kako biste suzili pore i spriječili lučenje sebuma koji se je formirao tokom noći, a navečer lice očistite posebnim proizvodom za uklanjanje šminke (npr. Micelarna voda za čišćenje s laticama ruže, Mlijeko za čišćenje s laticama ruže).

 

Moj dnevni ritual
Nanesite svakodnevno ujutro i navečer na mokru kožu, zatim isperite vodom.

 
 

 

 
 
Lotion Purifiante Perfectrice de Peau 
Losion za čišćenje za savršenu kožu, 200 ml

* Za mješovitu i masnu kožu           
Djelovanje prirode
Iznimno svjež losion koji dubinski čisti pore i pruža koži mat izgled.
 
Učinci na kožu
Koža je jasnija i svježija - 95%*
Koža je pročišćena – 100%*
Ten je čišći, bez nepravilnosti – 86%*

*Klinički test proveden pod dermatološkim nadzorom na 21 dobrovoljcu tijekom 21 dana upotrebe - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci
Cvjetna vodica ružmarina djeluje antibakterijski i protuupalno te nježno čisti kožu, cink i ekstrakt biljke Enantia chloranta smanjuju lučenje sebuma, a estrakt irisa sužava pore i osigurava dugotrajan mat izgled.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Losion je namijenjen svim dobnim skupinama (i koži u pubertetu i zreloj koži) za njegu masne i mješovite kože sklone nepravilnostima. Idealan i za muškarce.

Tajna ljepote
Koristite Aroma-Perfection® Losion nakon umivanja Aroma-Perfection® Gelom kako biste uklonili kamenac iz vode koji je zaostao nakon umivanja, osvježili kožu i pripremili je na njegu.

 

Moj dnevni ritual
Nanesite svakodnevno ujutro i navečer na vatenu blazinicu, izbjegavajući područje oko očiju.
 

 UPOTRIJEBITI S:
 
   

 

     

Masque Thermo-Actif Désincrustant
Termoaktivna maska s učinkom pilinga i čišćenja kože, 40 ml
Za lice


* Za mješovitu i masnu kožu            

Djelovanje prirode 
Ova jedinstvena maska za čišćenje lica djeluje u 3 koraka:
- učinkom zagrijavanja otvara pore i dubinski ih čisti
- nježnim pilirajućim česticama
 odstranjuje nečistoće i poboljšava teksturu kože (puderi oraha, jojobina zrnca)
- upija suvišni sebum i matira (kaolin, rižini puderi)
Sadrži 80% sastojaka prirodnog porijekla.
Rezultat: Koža postaje glatka, čista i blistava.


Dokazani učinci na kožu
81%* - dubinski  pročišćene pore
95%* - poboljšana i izglađena tekstura kože
95%* - koža se ne svijetli i vidljivo je čišća

*Klinički testovi provedeni pod dermatološkim nadzorom, na 21 volonteru, kroz 28 dana, upotreba dva puta tjedno.


Tajna ljepote 
Potpuni Aroma-Perfection® program za njegu masne i mješovite kože sklone nepravilnostima:
1. korak: Svako jutro očistite lice gelom za čišćenje lica – Aroma-Perfection® Gel Nettoyant Purifiant

2. korak: Zatim na vatiranu blazinicu nanesite losion koji će suziti proširene pore i osvježiti kožu - Aroma-Perfection® Lotion Purifiante Perfectrice de Peau

3. korak: svakodnevno nakon čišćenja lica ujutro i navečer nanesite emulziju protiv nepravilnosti - Aroma-Perfection® Soin Anti-Imperfections ili ako imate masnu kožu ujutro nanesite fluid za matiranje kože - Aroma-Perfection® Fluide Prodigieux Anti-Brillance, a navečer za njegu nanesite emulziju protiv nepravilnosti - Aroma-Perfection® Soin Anti-Imperfections

4. korak: jednom do dva puta tjedno nanesite termoaktivnu masku s učinkom pilinga - Aroma-Perfection® Masque Thermo-Actif Désincrustant.
UPOTRIJEBITI S:

Moj tjedni ritual
Nanesite masku na vlažnu kožu, izbjegavajući područje oko očiju, te se prepustite učinku zagrijavanja. Masku pustite da djeluje 2-3 minute nakon čega ju isperite s mlakom vodom.

 
 
 

 

 Soin Anti-Imperfections
Emulzija protiv nepravilnosti, 40 ml
Hidratizira, sužava pore, smanjuje nepravilnosti


* Za mješovitu i masnu kožu           

Djelovanje prirode 
Lagana emulzija pruža koži hidrataciju istovremeno djelujući protiv nepravilnosti karakterističnih za masnu i mješovitu kožu – proširene pore, masni sjaj, miteseri, crvenilo...

Učinci na kožu
Koža je čišća - 89%*
Tekstura kože je glatka – 90%*

*Klinički test proveden pod dermatološkim nadzorom na 19 dobrovoljcu tijekom 28 dana upotrebe - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom

Vrhunski prirodni sastojci
Ekstrakti suručice i divlje maćuhice čiste pore i sužavaju ih. Salicilna kiselina obavijena polisaharidima bagrema lagano pilira kožu i čisti pore. Cink i ekstrakti afričkog drveta Enantia chloranta djeluju na smanjenje veličine pora te lučenje sebuma, a puderi riže matiraju kožu i upijaju suvišan sjaj. Svakoj koži je potrebna hidratacija, koju u ovoj laganoj svilenkastoj emulziji pružaju ulje jaglaca, biljni glicerin te ekstrakti smeđe alge Laminaria digitata. Sadrži 80% sastojaka prirodnog porijekla.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Emulzija je namijenjena svim dobnim skupinama (i koži u pubertetu i zreloj koži) za njegu masne i mješovite kože sklone nepravilnostima. Idealna i za muškarce.
UPOTRIJEBITI S:

Tajna ljepote
Za njegu masne kože, ujutro nanesite Aroma-Perfection® Fluid za matiranje kako biste matirali kožu i podarili joj svjež izgled bez masnog sjaja, a navečer Aroma-Perfection® Emulziju protiv nepravilnosti kako biste hidratizirali kožu i riješili se nepravilnosti.

 

Moj dnevni ritual
Nanesite svakodnevno ujutro i/ili navečer na očišćenu kožu.