Sérum Merveillance® Expert
Lifting serum za vidljive bore, 30 ml
Trenutno zaglađuje bore i pruža 8-satno lifting djelovanje


* Za lice i vrat / Za sve tipove kože             

Djelovanje prirode
Ovaj koncentrirani serum pruža lifting djelovanje koje traje 8 sati, zahvaljujući visokoj koncentraciji prirodnih aktivnih sastojaka (dnevni ljiljan i mimoza) koji prodiru duboko u kožu i djeluju tako da sprečavaju glikaciju dermalnih proteina te potiču reverzibilan proces - deglikaciju, čime se usporava proces starenja kože.

Učinci na kožu
Trenutno zaglađujuće i lifting djelovanje koje traje 8 sati.

Da li je ovaj proizvod za mene?

Proizvod je namijenjen za sve tipove kože, kao podloga kremi, ili kao samostalna njega normalne do mješovite kože. Idealan je za žene od 40 godina dalje.

Vrhunski prirodni sastojci
Uz aktivne sastojke iz dnevnog ljiljana i mimoze, čije je djelovanje na sprečavanje procesa glikacije i poticanje deglikacije dermalnih proteina, otkriveno po prvi put u kozmetici; serum sadrži i polisaharide planktona koji osiguravaju zatežući učinak na kolagenska vlakna tako što potiču kontrakciju fibroblasta. 100% prirodna hijaluronska kiselina, koja ima ovojnicu topivu u vodi, te u dodiru s vodom bubri i povećava svoj volumen i nekoliko tisuća puta te tako usporava dehidraciju, potiče zadržavanje vode u koži i djeluje popunjavajuće na duboke bore.


UPOTRIJEBITI S:
Tajna ljepote
Tajna seruma je u tome da su njegovi sastojci koncentriraniji od sastojaka krema čime značajno poboljšavaju djelovanje anti-age i drugih proizvoda za njegu, ukoliko se koriste u kombinaciji.


Moj dnevni ritual
Za intenzivan tretman koji će ciljano djelovati na vidljive bore, serum nježno umasirajte uzduž bora malim kružnim pokretima, a tretman završite nježnim pritiskom na bore.

 

 

     
Merveillance® Expert Jour
Korektivna dnevna krema za vidljive bore, 50 ml
Zaglađuje bore i hidratizira kožu

 

* Za normalnu kožu do mješovitu kožu / Za lice i vrat      

 
Djelovanje prirode
Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji biljnih aktivnih sastojaka (dnevni ljiljan i mimoza) te ulja lješnjaka, ova krema pruža dubinsko hidratantno djelovanje kako bi se poboljšala elastičnost te zagladila i zaštitila koža.

Učinci na kožu

Dubinska hidratacija i djelovanje na zaglađivanje i popunjavanje dubokih bora.
Vrhunski prirodni sastojci
Uz aktivne sastojke iz dnevnog ljiljana i mimoze, čije je djelovanje na sprečavanje procesa glikacije i poticanje deglikacije dermalnih proteina, otkriveno po prvi put u kozmetici, ova krema sadrži i ulje lješnjaka bogato nezasićenim masnim kiselinama, fosfolipidima i vitaminom E. Zbog svog jedinstvenog sastava, hidratizira i omekšava kožu, poboljšava njezinu elastičnost te je umiruje i štiti.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Podatna i lagana tekstura ove kreme idealna je za normalnu do mješovitu kožu. Krema je namjenjena ženama od 40 godina dalje.Tajna ljepote
Kod mješovite kože, nanijeti Merveillance® Expert korektivnu kremu na suhe dijelove lica (obrazi), a Sérum Merveillance® Expert na T-zonu (čelo, nos, brada).


Moj dnevni ritual
Za potpun tretman, najprije na cijelo lice i vrat nanesite lifting serum Merveillance® Expert, a nakon što se upije nanijeti i  Merveillance® Expert korektivnu kremu.
UPOTRIJEBITI S:
 
 

 

     

Merveillance® Expert Enrichie
Bogata korektivna dnevna krema za vidljive bore, 50 ml
Zaglađuje bore i dubinski hrani kožu* Za suhu do vrlo suhu kožu / Za lice i vrat         

 

Djelovanje prirode
Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji biljnih aktivnih sastojaka (dnevni ljiljan i mimoza) te karite maslaca, ova krema pruža dubinsko hranjivo djelovanje kako bi se poboljšala elastičnost i podatnost kože i pružila odgovarajuća zaštita.

Učinci na kožu
Dubinsko hranjivo djelovanje i djelovanje na zaglađivanje i popunjavanje dubokih bora.

Vrhunski prirodni sastojci
Uz aktivne sastojke iz dnevnog ljiljana i mimoze, čije je djelovanje na sprečavanje procesa glikacije i poticanje deglikacije dermalnih proteina,otkriveno po prvi put u kozmetici, ova krema sadrži i karite maslac koji sadrži nezasićene masne kiseline te vitamine A, D, E i K.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Krema je primjerena za suhu i vrlo suhu kožu. Idealna je za žene od 40 godina dalje.

UPOTRIJEBITI S:
Tajna ljepote

Ovu bogatu njegu povremeno nanesite i na dekolte, pogotovo ljeti kada je potrebno optimalno nahraniti i hidratizirati kožu.Moj dnevni ritual

Svako jutro nanijeti na temeljito očišćenu kožu lica i vrata. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo nanijeti Sérum Merveillance® Expert za dubinsko lifting djelovanje protiv bora, a nakon što se upije nanijeti Merveillance® Expert Enriche kremu.Za poboljšano učvršćujuće djelovanje, kremu prije nanošenja na lice i vrat zagrijte među dlanovima, a nanošenje zaključite nježnim tapkanjem prstima po obje strane obraza.


 

Merveillance expert Fluide

     
Merveillance® Expert Fluide
Korektivni fluid protiv vidljivih bora, 30 ml
Zaglađuje bore, matira kožu i smanjuje vidljivost proširenih pora

 

* Za lice i vrat / Za mješovitu kožu      

 Djelovanje prirode
Ovaj lagani i ultra-osvježavajući fluid, u jednom potezu popunjava bore i učvršćuje kožu, dok ujedno matira kožu i sužava proširene pore. Prirodni aktivni sastojci (dnevni ljiljan i mimoza) djeluju tako da sprečavaju glikaciju dermalnih proteina te potiču reverzibilan proces - deglikaciju, čime se usporava proces starenja kože, dok prirodni eksopolisaharidi upijaju suvišan sebum i matiraju kožu.

Učinci na kožu

Zaglađuje vidljive bore i vraća koži čvrstoću. Koža je matirana, a proširene pore su smanjene.
Vrhunski prirodni sastojci
Uz aktivne sastojke iz dnevnog ljiljana i mimoze iz Konstantinopola, čije je djelovanje na sprečavanje procesa glikacije i time starenja kože te poticanje deglikacije dermalnih proteina što dovodi do pomlađivanja kože, otkriveno po prvi put u kozmetici, ovaj lagani fluid sadrži i eksopolisaharide prirodnog porijekla koji upijaju i emulziraju suvišan sebum, matirajući kožu.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Proizvod je namijenjen kao dnevna njega mješovite kože. Idealan je za sve žene s vidljivim borama i gubitkom čvrstoće, već od 38./40. godine na dalje.Tajna ljepote
Laganu i ultra-osvježavajuću teksturu s matirajućim, baršunastim efektom, obožavat će žene s mješovitom kožom, a očaravajuće nježan cvjetni miris neodoljiv je spoj diskretnih nota Ylang-Ylanga, jasmina i vanilije.


Moj dnevni ritual
Nanesite svako jutro na temeljito očišćenu kožu lica i vrata. A za potpunu njegu i mladenački pogled, na područje oko očiju nanesite Merveillance® expert Lifting kremu za područje oko očiju.
UPOTRIJEBITI S:
 
 

 

 
 

   

Merveillance® Expert Nuit
Regenerirajuća noćna krema za vidljive bore, 50 m

* Za sve tipove kože / Za lice i vrat                

Djelovanje prirode
Noć je idealno vrijeme za poticanje procesa obnove kože jer je tada metabolizam kože najintenzivniji. Lijepa i zaglađena koža na površini mora se početi obnavljati iznutra, a upravo te procese potiče ova noćna njega.

Učinci na kožu
Snažno obnavljajuće djelovanje tokom noći koje jamči lijepu, zaglađenu i zategnutu kožu ujutro.
Vrhunski prirodni sastojci
Ova noćna krema uz aktivne sastojke iz dnevnog ljiljana i mimoze koji djeluju na sprečavanje procesa glikacije i poticanje reverzibilnog procesa – deglikacije; ova noćna krema sadrži i polisaharide smeđe alge, koji stimuliraju obnovu dermalnih proteina (kolagena, elastina i GAG-a) tokom noći.Ova vrsta alge porijeklom iz Azije posebno je otporna na vanjske čimbenike. Sadrži visoku koncentraciju kalcija i vakami estera koji reaktiviraju ekspresiju 14 gena odgovornih za elastičnost i čvrstoću kože.

Da li je ovaj proizvod za mene?

Krema je najmjenjena svim tipovima kože. Idealna je za žene od 40 godine dalje.
UPOTRIJEBITI S:
Tajna ljepote

Obnavljajuću noćnu njegu povremeno možete koristiti i kao obnavljajuću i stimulirajuću masku. Nasesite je na cijelo lice te vrat i dekolte u obilnijem sloju i ostavite da djeluje 10-15 minuta. Zatim višak uklonite blazinicom. Krema će intenzivnije potaknuti procese obnove kože.Moj dnevni ritual
Navečer nanesite na temeljito očišćenu kožu lica i vrata. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo nanesite Sérum Merveillance® Expert za dubinsko lifting djelovanje protiv bora, a nakon što se upije nanesite Merveillance® Expert Nuit kremu. Za još hranjiviju noćnu njegu, Merveillance® Expert Nuit, noćnu kremu među dlanovima nježno pomiješajte s nekoliko kapljica suhog ulja Huile Prodigieuse®..


 

 

 
 

   

Merveillance® Expert Yeux
Krema za zaglađivanje vidljivih bora oko očiju, 15 ml
Zaglađuje bore te djeluje protiv natečenih i tamnih podočnjaka


* Za sve tipove kože               
 

Djelovanje prirode
Ova iznimno učinkovita kombinacija aktivnih sastojaka pruža cjelovito djelovanje za osjetljivo područje oko očiju; dnevni ljiljan i mimoza djeluju protiv bora, dok biljni kofein i tetrapeptid-5 djeluju protiv natečenosti i tamnih kolutova.

Učinci na kožu
Smanjuje vidljivost dubokih bora te djeluje protiv natečenih podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju.
Vrhunski prirodni sastojci
Nježna i lagana krema sadrži iznimnu kombinaciju aktivnih sastojaka koji djeluju protiv bora (dnevni ljiljan i mimoza) tako što sprečavaju procese glikacije a potiču procese deglikacije dermalnih proteina, te sastojaka koji djeluju protiv podočnjaka; biljni kofein koji ima dekongestivno djelovanje, stoga pomaže kod otpuštanja tekućine nakupljene u „vrećicama“ ispod očiju te tetrapeptid-5 koji smanjuje protočnost kapilara kako bi se spriječilo novo nakupljanje. Ovaj kompleks djeluje i na posvjetljivanje tamnih kolutova.

Da li je ovaj proizvod za mene?

Primjerena je za sve tipove kože. Idealna je za žene od 40 godine života, s problemom natečenih i tamnih podočnjaka.
UPOTRIJEBITI S:
Tajna ljepote

Proizvod za njegu područja oko očiju nanosite nježnim kružnim pokretima ili tapkanjem po rubovima očnih šupljina i ne preblizu očima kako biste izbjegli kontakt s očima i moguću reakciju na proizvod za njegu. Za trenutno djelovanje protiv natečenosti, Merveillance® Expert Yeux prije nanošenja ohladite u hladnjaku.Moj dnevni ritual
Kremu za područje oko očiju nanosite svakodnevno, ujutro i navečer na temeljito očišćeno područje oko očiju. Za potpuni tretman, na očišćenu kožu prvo nanesite Sérum Merveillance® Expert te ovisno o tipu kože i dobu dana primjenite dvevnu ili noćnu njegu Merveillance® Expert.